dimecres, 8 de maig del 2019

El KH-7 salva un punt però s’apropa a les posicions europees

L'equip de Robert Cuesta fa una bona primera part però s'encalla en atac a la segona

En un partit amb dues parts ben diferenciades, el KH-7 BM Granollers va aconseguir sumar un empat (24-24) contra un dels seus perseguidors immediats, el Rincón Fertilidad Málaga, un empat que l'apropa a només dos punts de les posicions europees gràcies a la derrota de l'Elche Mustang contra l'Helvetia Alcobendas (24-29). Les de Robert Cuesta van dominar la primera part però van veure com a la segona l'equip andalús neutralitzava l'avantatge. En l'últim atac les malaguenyes van tenir opció de victòria però Andrea de la Torre va aturar-li el llançament a Isabelle dos Santos.

L'extrem del KH-7 BM Granollers Ona Vegué en un dels dos contraatacs en què va aconseguir marcar (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
El KH-7 es va posar ràpidament al davant gràcies a la bona defensa, les aturades d'Andrea de la Torre i a les sortides ràpides en contraatac, amb un avantatge que en només sis minuts ja era de tres gols (4-1). La defensa granollerina va forçar un munt d'errades en atac del Rincón Fertilidad, però aquest va sobreviure a una situació de doble inferioritat cap al minut 10, gràcies sobretot a les intervencions d'Alice Silva sota els pals. L'equip malagueny va aconseguir apropar-se a un gol en diverses ocasions però el KH-7 va arribar al seu màxim avantatge just en arribar al descans (14-10).
A la segona part, però, a partir del 17-13, Silva va ser l'autèntica protagonista. Les granollerines s'estavellaven una i altra vegada en les seves mans mentre veien com les visitants explotaven l'atac amb doble pivot –Isaura de Almeida i Rocío Campigli– per reduir les distàncies. Entre totes dues van marcar 7 dels 14 gols de les malaguenyes a la segona part, que van posar-se al davant (19-20). Amb 24-23 el KH-7 va fallar un atac per sentenciar i De la Torre va evitar la derrota final.

Publicat el 6 de maig de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)