dissabte, 28 d’abril del 2018

Sumar i seguir

L'aleví A del CF Les Franqueses va fer un altre pas endavant en la lluita per aconseguir el títol en vèncer al camp de l'UE Sant Celoni C per 0 gols a 6 i aprofitar així l'ensopegada del CF Vall d'en Bas, que va empatar a 3 al camp de l'EC Granollers C. A l'equip li va costar imposar la seva eficiència ofensiva però al final ho va aconseguir i, a més, va mantenir la porteria imbatuda.

El porter del Sant Celoni arriba abans que l'Àlex després de rebre una passada en profunditat (Fotografia: SUSANA SERRANO)
L'equip d'en Diego va començar dominant, intentant arribar a l'àrea rival tant amb passades llargues com amb jugades de combinació però no va estar afortunat en la definició. El porter Damien va desviar la primera ocasió de gol, a peus de l'Àlex i va arribar abans que el jugador de Les Franqueses en una altra bona assistència de l'Ibra, pel mig, que el tornava a deixar sol dins l'àrea. En Fassoun també va tenir un moment de lluïment desviant l'ocasió més clara dels celonins.

En José, a punt d'aturar el xut de falta de l'Elies al segon quart (Fotografia: SUSANA SERRANO)
La manca de precisió es va mantenir a l'inici del segon quart, amb l'equip jugant amb més intensitat i creant noves ocasions de gol. La primera va arribar en un fora de banda que en Pau va servir cap a l'Íker. Aquest la va fer arribar a l'Ibra, que va provar de superar per dalt al porter celoní. El seu xut però, va sortir massa alt. La segona la va tenir l'Íker però el porter li va aturar el xut. L'Ibra i en Miki en van tenir dues més, sense èxit, mentre el Sant Celoni creava perill en un ràpid contraatac i en un xut de falta que va aturar en José. I al final, va arribar el gol; en Pau va recuperar una pilota i va pujar per la banda. Va passar la pilota a l'Ibra i aquest va marcar el 0-1. Just després novament en Pau la va recuperar en defensa i, en aquest cas, va provar sort ell mateix després de desfer-se de dos contraris. I fruit d'una nova recuperació -aquest cop de l'Ibra- va arribar el 0-2, obra d'en Miki. L'últim de provar sort abans del descans va ser l'Èric després d'una nova recuperació de pilota. La defensa del Sant Celoni va refusar a córner el seu xut.
DE DOS EN DOS
En tornar dels vestidors els nois d'en Diego encara van dominar més el partit, tocant-la més i deixant menys opcions al rival, que en va tenir una al contraatac que va resoldre bé en José. Després de provar-ho en diverses ocasions tant l'Àlex com l'Ibra, el 0-3 va arribar en un xut de falta llunyà d'en Pau i el 0-4 en un gran xut des de gairebé mig camp de l'Àlex.

En Pau en el moment de xutar la falta que va suposar el 0-3 (Fotografia: SUSANA SERRANO)
L'Àlex va tenir dues ocasions de gol abans de marcar el 0-5 després de rebre una bona passada de l'Íker i el mateix Àlex va arrodonir la golejada amb un altre gol després de controlar una passada llarga en un refús d'un córner del Sant Celoni. En l'últim minut del partit els nois d'en Diego haguessin pogut marcar el setè, en un córner ben assajat, però el xut final va sortir fregant el pal de la porteria celonina.