dijous, 2 de novembre del 2017

Victòria clara del KH-7

L'equip de Robert Cuesta trenca la mala ratxa gràcies a un joc molt sòlid
Xavi Mas

El KH-7 BM Granollers va trencar la ratxa de tres derrotes consecutives amb un gran partit davant el BM Castellón, a qui va derrotar amb contundència (43-26). Les jugadores de Robert Cuesta van defensar bé –amb l'ajuda de la gran actuació de Nicole Morales sota els pals– i van saber atacar la defensa avançada que va plantejar el Castellón.
Quan Nicole li va aturar un penal a Noelia López amb 3-2 al marcador –minut 4– es va esvair l'última oportunitat del Castellón d'igualar el partit perquè les granollerines ràpidament es van posar amb quatre gols de marge –minut 9, temps mort del Castellón–. L'aturada no li va servir de gran cosa a un equip que tan sols comptava amb la clarividència ofensiva d'Ángela López i les bones intervencions d'Irene Sánchez sota els pals –va evitar que el marcador fos encara més alt en arribar al descans–, i el KH-7 va arribar a la mitja part amb un màxim avantatge de nou gols.

Robert Cuesta va fer debutar a Divisió d'Honor a Clàudia Corbera, que a més, es va estrenar com a golejadora (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
A la segona part la dinàmica del partit es va mantenir, rotacions de banqueta incloses, i la distància va anar creixent desmesuradament sense que les aturades de Paula Alonso servissin al Castellón per minimitzar l'atac d'un KH-7, en què va debutar Clàudia Corbera. El Castelló va arriscar amb una defensa més oberta, intentant dificultar el joc des de la primera línia granollerina, però no ho va aconseguir –Judith Vizuete, Lora Sarandeva, Mireia Torras i Tilda Matthijs van marcar 25 dels 43 gols de l'equip.


Publicat el 30 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

Dos gols de Beltran donen la segona victòria al Cardedeu

El Manresa millora a la segona part però no marca fins al 89
EL 9 NOU

El Cardedeu va aconseguir la segona victòria de la temporada al camp d'un Manresa, que va sortir excessivament relaxat. El Cardedeu va dominar clarament la primera meitat i fruit d'això van arribar els dos gols de Gerard Beltran; el primer de falta directa i el segon després d'una bona triangulació amb Arnau Fortuny.

Un jugador del Cardedeu talla una passada d'un jugador del Manresa (Fotografia: MIREIA ARSO / REGIÓ 7)
Amb el 0-2 el Manresa va començar a assetjar la porteria de Matamala, que va fer un parell de bones aturades però que no va poder fer res en la rematada de López a l'últim minut per fer l'1 a 2.


Publicat el 30 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)