dissabte, 16 de maig del 2015

Feina ben feta

La temporada d'handbol va començar amb dos clubs compartint lema i objectiu. Mentre a Granollers "tenien un somni", que era gaudir de l'experiència del debut a la màxima categoria femenina i mantenir-s'hi, a la Roca "lluitaven per un somni", que era tenir i mantenir els dos equips a la Divisió d'Honor Plata.
En el món de l'esport, com en d'altres aspectes de la vida quotidiana, quan algú es marca un objectiu només l'aconsegueix si, a banda de lluita i determinació, també se'l creu. I això ha passat en ambdós casos.
El KH-7 BM Granollers de José Luis Villanueva va aconseguir-ho la setmana passada, quan encara quedaven tres jornades per arribar al final de la competició. Malgrat que l'equip ha passat moments difícils, amb moltes lesions de pes i derrotes aclaparadores, sempre ha cregut en les seves possibilitats i l'afició sempre ha estat al seu costat.
A Granollers doncs, la satisfacció ha de ser màxima, perquè repetirà una temporada més com a únic club de l'estat amb els dos equips a la màxima categoria. Un fet que demostra la bona feina que es duu a terme dins del club.
També la setmana passada el BM la Roca va aconseguir la permanència a la Divisió d'Honor Plata, a una jornada del final de la competició. L'equip femení del club, que va haver de patir fins a la darrera jornada, també ho havia aconseguit i l'objectiu del club doncs, es va complir.
Tant l'equip de Villanueva com l'equip de Guillem Estapé han viscut experiències i anècdotes que, ben guardadetes al sarró, podran servir la temporada vinent per repetir i fer-ho amb més confiança.


El somni doncs, continua ben viu. Enhorabona!!