dijous, 17 de març del 2016

El Granollers millora el joc però continua esclau de la mala ratxa

Ortega amb fins a tres intervencions de molt mèrit manté amb opcions el Granollers fins al final
Eduard Batlles

El Granollers continua immers en una mala dinàmica de resultats que cada dia és més preocupant. Els vallesans només han sumat 5 punts dels últims 39 possibles i l'equip és a sis punts del descens que marca el Rubí, que té un partit menys. Només queden 24 punts en joc i el Granollers ha de començar a sumar aviat si no es vol veure amb l'aigua al coll. Els mals resultats, a més, condicionen la moral de l'equip que necessita una victòria imminent per guanyar confiança.
El partit d'aquest diumenge al Municipal del carrer Girona va començar molt elèctric. Els dos equips van sortir amb el ganivet entre les dents i va ser el Gavà qui va colpejar primer amb un xut d'un dels seus millors homes en el partit, David Jiménez. El ràpid i hàbil extrem va xutar des de la frontal i després de rebotar la pilota en Duran va acabar entrant a la porteria d'Ortega, que no hi va poder fer res. La reacció del Granollers va ser fulgurant i Cano, un minut després, va rematar una centrada precisa de Vila per fer l'empat de cap. Ortega va ser clau a la primera meitat, primer amb una aturada de molt mèrit davant de Nico Kata i després aturant un un contra un a Boris.

Héctor Miguel refusa una pilota davant l'intent de rematada de Nico Kata (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
A la represa, el partit va baixar de ritme i els dos equips van mesurar molt més els seus atacs. Cano va crear les millors ocasions del Granollers, però entre Alcaraz, que va intervenir en moments molt puntuals, i la defensa del Gavà van allunyar qualsevol opció de perill. A l'altra porteria, Nico Kata va aprofitar un córner per fer l'1 a 2 al minut 64. Totes les pilotes centrades les refusava la defensa del Gavà i en una d'aquestes pilotes refusades, Zamorano va errar en el control i Boris a plaer feia l'1 a 3. 
L'Esport Club Granollers va millorar la imatge de joc respecte a l'últim partit a Figueres i la setmana que ve visitarà el camp del cuer, el Masnou, que va guanyar a casa del Santfeliuenc per un clar 0 a 4.

Els protagonistes

Publicat el 14 de març de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)