dissabte, 12 de maig del 2018

Obstacle superat en un partit de gran rivalitat

El partit contra l'aleví C de l'Esport Club Granollers era un dels últims grans obstacles, a domicili, que li quedava a l'aleví A del CF Les Franqueses, i el va superar en un partit de gran rivalitat que va comptar amb intensitat i emoció fins el final. La victòria, manté l'equip d'en Diego al capdavant de la classificació, amb dos punts de marge respecte el CF Vall d'en Bas i cinc respecte l'Olímpic la Garriga, els únics rivals que encara tenen opcions al títol.

L'Eidan arriba abans que l'Àlex en una bona jugada d'atac de les Franqueses (Fotografia: SUSANA SERRANO)
Al primer període van ser els nanos de les Franqueses els que van començar dominant però de mica en mica el Granollers es va anar espavilant i també va tenir les seves opcions. En Miki va tenir la primera ocasió, que va acabar en córner i poc després va ser l'Ibra qui va començar a causar problemes a la defensa granollerina, ben secundat per l'Àlex, però l'EC Granollers es va anar esperonant i també va posar a prova en Fassoun en diverses ocasions. Una falta no xiulada sobre l'Àlex quan s'escapava en contraatac, va ser la jugada polèmica en què va acabar el primer quart.
El Granollers, que ja havia acabat el primer període amb molta intensitat, va mantenir-la a l'inici del segon, tot i que la primera gran ocasió va ser per l'Ibra. Un seguit de faltes sobre ell, que en Diego va protestar, va acabar suposant la seva expulsió però també el primer gol; el mateix Ibra va xutar la falta, l'Eidan la va refusar però en José, molt atent, va agafar el refús entrant ell i pilota dins la porteria. L'Ibra va estavellar el següent xut de falta a la tanca defensiva i en Bruga no va arribar, per poc, a rematar una bona centrada de l'Ibra. L'Esport Club ho va provar, posant-hi intensitat, amb alguns contraatacs ben resolts per la defensa o pel José.

Després d'una recuperació l'Ibra va estar a punt de marcar però el xut va anar fora per poc (Fotografia: SUSANA SERRANO)
LA SENTÈNCIA ES FA ESPERAR
El Granollers va tornar dels vestidors amb molta empenta i va tenir la primera ocasió de gol, sense sort, però en Bruga també en va tenir una que va aturar l'Eidan. La intensitat era màxima i les ocasions, a dues bandes. En José va refusar una centrada de córner del Granollers i minuts després va veure com l'Adrián estavellava un xut al travesser, mentre les Franqueses ho provava amb xuts de l'Àlex -a la mitja volta- i de l'Ibra -aturat per l'Eidan-. Al final els jugadors de les Franqueses van reclamar penal per mans dins l'àrea del Granollers que l'àrbitre no va xiular.

L'Eidan refusa el xut de falta de l'Ibra abans que el José marqui el 0-1 (Fotografia: SUSANA SERRANO)
Els atacs per part dels dos equips van seguir a l'últim període. L'empat podia frenar l'evolució de les Franqueses i la victòria els podia mantenir com a líders en solitari. En Pau ho va provar, en un contraatac, amb un xut de lluny que va refusar la defensa i l'Esport Club en va tenir una que va anar fora. Però va aparèixer l'Ibra i va fer el gol que suposava la sentència; ell mateix va recuperar la pilota, es va escapar de tres contraris i va fer un gran xut. El dibuix al camp es va mantenir, amb intents per part de tots dos equips però el marcador no es va moure. El CF Les Franqueses va saber aguantar la pressió i es va endur una victòria molt important.

Els protagonistes