dissabte, 21 de maig del 2016

Golejada per tallar la mala dinàmica de resultats

L'Atlètic del Vallès va ser l'equip que va pagar els plats trencats després de tres derrotes consecutives d'un EC Granollers que no les havia merescut. I ho va pagar amb una derrota contundent, per 8 gols a 1, que situa l'equip de Nico Font altra vegada entre els màxims golejadors.
El partit va començar amb superioritat granollerina, sobretot en la fase de construcció del joc al mig del camp i amb aproximacions a porteria que, tot i que eren amb perill, no es van transformar en gol fins al minut sis. Una jugada ben trenada pels nois d'en Nico va acabar amb el primer gol, marcat pel David. En Pol va haver d'intervenir en alguna acció d'atac de l'Atlètic del Vallès però va ser l'Esport Club qui va augmentar la diferència al marcador a l'últim minut després d'un teva-meva entre en Gerard Boix i en David que va acabar amb un xut d'en Gerard que va superar per dalt el porter Pablo.
Els nois d'en Nico va començar el segon quart mossegant, amb una pressió molt amunt que els va permetre recuperar moltes pilotes i, fruit d'això va arribar el 3-0, marcat pel Guillem, que no va perdonar després de rebre una passada en profunditat de l'Eduard. Una minuts després, fruit d'un fora de banda, la pilota li va arribar a en Xavi, que no s'ho va pensar i va fer un xut que va suposar el 4-0. Va ser tot just abans que l'Atlètic del Vallès marqués el seu únic gol, a la sortida d'un córner, marcat pel Gerard Profitós. No va ser l'últim gol del quart; en l'últim minut, una jugada de tiralínies entre en Raúl, en Xavi i en Guillem va acabar a peus d'en Dani Soriano que va marcar el 5-1 amb el qual es va arribar al descans.
PABLO EVITA UNA GOLEJADA MÉS ÀMPLIA
El domini, després del descans, també va correspondre a l'equip de Nico Font, que va ampliar el marcador i que podia haver aconseguit una golejada més gran si no fos per les bones intervencions del porter Pablo. Al minut tres en Gerard Boix va recuperar una pilota al mig del camp, li va passar a en Pau i aquest va aconseguir el 6-1. A partir d'aquí va ser quan Pablo va evitar més d'un gol dels nois d'en Nico, que van acabar marcant el 7-1 gràcies a un gran xut d'en Gerard Boix, de falta, que va entrar per l'escaire.
L'últim quart, com el segon, va tenir un Esport Club que pressionava molt, recuperava pilotes, i creava perill, però tan sols va aconseguir transformar una d'aquestes ocasions de perill, ja a les acaballes del partit; en Xavi va recuperar una pilota, la va jugar pel Gerard Boix i aquest, amb un bon xut creuat, va establir el 8 a 1 definitiu, completant així el seu hat trick particular.

Els protagonistes