divendres, 4 de maig del 2018

Pluja de gols

L'aleví A del CF Les Franqueses tenia un partit més o menys complicat davant el CE Santa Eulàlia de Ronçana però el va treure amb total sobrietat per seguir al capdavant de la classificació. Els nanos d'en Diego van aconseguir-ho amb una golejada i tornant a mantenir la porteria a zero. Una golejada que apropa l'equip a la xifra de 200 gols marcats -ara com ara, 188.

L'Èric va tenir una bona ocasió de gol que va sortir fora per ben poc (Fotografia: ESTHER MAS)
A l'equip li va costar marcar el primer, i això que va tenir ocasions a dojo. Però un cop obert el marcador, van anar caient gols un rere l'altre, majoritàriament a partir del descans. Al primer minut l'Ibra -en va marcar cinc- va avisar amb un xut que es va estavellar al pal. Al minut dos va arribar la primera i única ocasió de gol del Santa Eulàlia del primer quart; l'àrbitre va assenyalar una falta indirecta a l'àrea de les Franqueses -en José la va agafar amb les mans quan no podia i l'àrbitre va xiular cessió- però l'Èric -a la tanca- va desviar a córner el xut de l'Aleix. Als minuts cinc i sis Miki i Lian van tenir dues bones ocasions. L'Ibra, al deu, va enviar un xut al lateral de la xarxa i, al minut 14 ja no va fallar; l'equip la va recuperar al mig del camp, en Lian se la va endur amb una ruleta i la va passar endavant perquè l'Ibra encarés el porter David Ruiz i el superés amb un toc suau. Havia costat, però al final havia arribat el gol.

En Lian, que va reforçar l'equip per la baixa d'en Bruga, va fer un molt bon partit (Fotografia: ESTHER MAS)
El primer període va acabar amb un xut del Santa Eulàlia -d'en Biel- desviat i el segon va començar amb un gol de l'Ibra i un altre de l'Àlex. El de l'Ibra, al primer minut, en una jugada en què es va emportar la pilota després de diversos rebots i va xutar a trencar. I el de l'Àlex, en rematar tot sol al segon pal, una centrada de l'Íker en un teva-meva amb l'Ibra després d'un fora de banda. Poc després va arribar un petit ensurt; en José va refusar un xut llunyà i en David Bernal va estar a punt d'aprofitar el refús per marcar. La resposta dels nanos d'en Diego, immediata, va ser un xut de falta de l'Ibra al pal i un posterior remat de l'Àlex que la defensa verd-i-blanca va refusar a córner. Però eren minuts d'imprecisions i males definicions que es van trencar just abans d'arribar al descans amb un gol d'oportunisme de l'Àlex que, amb la canya a punt, va aprofitar un refús del porter David a xut de l'Ibra.
ATAC I GOL
La segona part va ser un autèntic monòleg de joc del CF Les Franqueses. Dos remats de l'Ibra, un d'en José, un del Lian i un d'en Pau -de falta- van precedir al golàs d'en José en una gran jugada individual; es va escapar per la banda esquerra fins la línia de fons, des d'allà va encarar porteria i, amb l'interior del peu la va fer passar entre el pal i el porter Íker Valero. El porter del Santa Eulàlia va aturar el següent xut de l'Ibra -en dos temps- però no va poder fer res en el següent; en Pau li va fer una passada llarga a l'Ibra i aquest, després de guanyar-li la posició en el cos a cos al Cesc, va marcar el 6-0. Un minut després en Lian va estavellar un xut al pal i en la jugada següent l'Aleix va regalar la pilota a l'Ibra en zona compromesa i aquest no va desaprofitar el regal.

En José, a punt de fer el xut que suposaria el 10 a 0 (Fotografia: ESTHER MAS)
El 8-0 va arribar al minut tres de l'últim període després d'una gran cavalcada d'en Miki per la banda esquerra i d'una centrada d'aquest que va rematar l'Àlex llançant-se en planxa. El 9-0 també va ser obra de l'Àlex, després d'una nova passada d'en Miki i de col·locar-la al pal més allunyat del porter amb un bonic xut de rosca. El 10-0 va ser del José després d'una bona jugada de combinació i el definitiu 11-0 en una errada del porter Íker -no va blocar bé una pilota llarga-. L'Ibra, que no havia arribat a caçar la pilota inicial no va desaprofitar el regal del porter. I, mentrestant, a l'altra porteria, en Fassoun, convertit en espectador de luxe, va refusar amb encert l'únic xut a porteria del Santa Eulàlia, obra d'en Juan Manuel.