dissabte, 3 de febrer del 2018

Victòria amb dedicatòria

Després de la derrota al camp del Vall d'en Bas, que apretava la lluita pel liderat al màxim, l'aleví A del CF Les Franqueses rebia la visita de l'aleví A del CF l'Ametlla, un altre dels rivals de la part alta de la classificació. Era doncs, una bona oportunitat per veure si l'equip s'havia recuperat del cop rebut a la Garrotxa. La resposta a la incògnita, va ser positiva.
L'equip va començar actiu, intens, creant joc i generant perill. L'Àlex va ser el primer de provar-ho, amb un xut massa fluix després de recuperar ell mateix una pilota. Ell mateix, pocs minuts després, va marcar després de rebre una passada d'en Miki però l'àrbitre va anul·lar el gol per fora de joc. Els nois de l'Ametlla també van aconseguir crear una mica de perill en un córner que va refusar amb seguretat en Fassoun però poc després va arribar el primer gol, obra d'en Bruga. Amb el primer al sac, en Miki va estar a punt de marcar el segon després d'una recuperació, però qui sí que va marcar va ser en José, que va rematar perfectament una centrada enrere després d'una gran jugada combinativa entre en Bruga i l'Àlex.
El segon quart va començar com el final del primer: amb gol. L'Èric va recuperar una pilota, va pujar per la banda amb la pilota controlada i va fer la passada per l'Àlex, que va marcar el tercer. Després del gol les ocasions van començar a escassejar, amb un sol xut de l'Ibra, de falta, que va anar a la tanca defensiva, i una aproximació de l'Ametlla en què en Guillem va veure avançat en José i va provar un xut bombejat que va intentar treure l'Èric sense sort. Era el 3-1.
APAREIXEN ELS NERVIS PERÒ L'EQUIP AGUANTA
Tal i com havia passat a la Garrotxa, l'equip havia començat amb bon peu però el rival havia aconseguit aturar l'allau. L'Ametlla va tornar dels vestidors amb empenta i va ser el primer de provar-ho, amb un xut que va sortir massa alt. En Pau i l'Ibra van disposar de dues ocasions en xuts de falta -el primer el va aturar el porter Gerard i el segon va sortir massa alt- però va ser l'Ametlla qui va marcar el 3-2 amb un xut alt de l'Iván que el José va arribar a tocar però no suficientment per aturar-lo. Van aparèixer els nervis i un cert "cangueli" recordant el que havia passat al partit anterior, però una bona centrada de l'Íker des de la banda la va rematar a gol en José per posar el 4-2.
L'Ametlla no havia dit l'última paraula i va tenir una doble ocasió que va resoldre molt bé en Fassoun, refusant les dues vegades amb encert. Apretava, controlava la pilota i arribava amb perill però una pilota recuperada per l'Àlex va acabar amb un xut creuat que posava el 5-2 i donava una mica de tranquil·litat a l'equip. A dos minuts del final en Nicolás va aprofitar una bona jugada d'atac de l'Ametlla per fer el 5-3 però no hi va haver temps per més.
L'equip va aguantar bé la pressió rival i va posar una nova victòria al sarró; la tretzena!!

L'equip va dedicar la victòria al Diego pels problemes de salut que pateix el seu pare (Fotografia: ESTHER MAS)