dilluns, 22 de desembre del 2014

A mig gas i Bones Festes!!

CE LLERONA 8 - OLÍMPIC LA GARRIGA 1 (Dissabte 10:30h, Instal·lacions Parroquials Llerona)

Avui s'ha jugat el partit més fàcil del que portem de temporada. De seguida els nens del Llerona s'han vist superiors i, per la via ràpida, han resolt el matx amb una golejada.
Al veure la victòria tan clara, han afluixat el ritme i s'han deixat anar, fent un joc fàcil, poc brillant però suficient per resoldre i guanyar tres punts més. Resumint: efectivitat i cinquena victòria consecutiva al sarró.
Parlant de sarró; ara vénen festes i toca fruir amb la família i descansar de futbol. Els nens, pares i entrenadors volen aprofitar per desitjar-vos molta salut, prosperitat i joia per aquest any que s'acaba i pel que està a punt de néixer. Fruiu del moment; penseu amb la sort que teniu de tenir aquests nens tan grans; amb tot el que vivim i ens divertim; en les bones estones que compartim. Som uns afortunats que moltes vegades no valorem com es mereix el que tenim.
Serà el futbol?
Seran els nens?
Serà el Llerona?
Serà, serà...
Som la suma de tots i de tot; voler és poder i tots/es nosaltres podem demostrar al món que amb molt poques coses som capaços de tenir-ho tot. Que res ni ningú ens robi la il·lusió; mai ho aconseguiran.

Força Llerona i Bon Nadal!!

Els protagonistes

Crònica: Josep Bru