dimarts, 25 de novembre del 2014

La remuntada

UE SANT FOST 2 - CE LLERONA 3 (Dissabte, 10:30h, Municipal de Sant Fost de Campsentelles)

Acabat el partit la "pinya" lleronina celebra la victòria
És ben bé que en el futbol, fins que l'àrbitre no xiula el final poden passar moltes coses. Avui el nostre equip es mereixia guanyar des de l'inici però la piloteta no volia entrar; s'ha intentat de totes les maneres i fins a marcar el primer gol s'ha hagut de suar de valent.
Tot semblava encarrilat per ampliar el marcador i sortir guanyadors, però senyores i senyors, el futbol a vegades et traeix. De sobte ens hem trobat a les acaballes del partit perdent per 2 a 1 i s'han encès totes les alarmes. No podia ser, quina injustícia! Si ho teníem tot de cara per guanyar i acabarem perdent! Han baixat tots els sants i només queden 3 minuts!!!
Però senyores i senyors, com els he dit, el futbol és sorprenent i de la traïció es pot passar a l'eufòria, a la felicitat, al clímax... I això és justament el que ha passat; dos gols gairebé seguits ens han donat la segona victòria i una sensació ha recorregut el cos dels pares. Una sensació com de descans, de serenor, de fluixesa, no sé què dir-vos, com si acabéssim de perdre 5 kg de cop!
Senyores i senyors, això és futbol, això és màgia, això no es pot explicar, s'ha de viure. Això és el Llerona!!!