dilluns, 7 d’agost del 2017

El nou KH-7 BM Granollers de Robert Cuesta, en marxa

El KH-7 BM Granollers va fer la presentació oficial aquest dimecres al Palau d'Esports, amb un cos tècnic totalment renovat i moltes cares noves a l'equip (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
L'equip, amb moltes cares noves, comença a entrenar amb l'ambició com a lema de treball
Xavi Mas

El KH-7 BM Granollers, que aquesta temporada dirigirà Robert Cuesta, va posar-se en marxa aquest dimecres amb moltes cares noves i encara amb alguna absència; el nou tècnic, que substitueix José Luis Villanueva al capdavant de l'equip, està pendent de tancar la plantilla amb el fitxatge d'una jugadora esquerrana per a la posició de lateral dret i va comptar amb les absències de tres jugadores que estan disputant, amb la selecció espanyola, l'europeu sub-19 –la portera Nicole Morales, l'extrem Ona Vegué i la pivot i nova incorporació Carmen Prelchi.
L'equip ha perdut peces clau com són la portera Ayelen Rosalez (BM Porriño), Paulina Buforn (Prosetecnisa Zuazo), Hatou Jabby (Rincón Fertilidad Málaga), Laura Steinbach (Magdeburg) o Carlota Rubio (Canyamelar València), però compta amb el retorn d'Andrea de la Torre –sota els pals– i de Charlotte Svele Larsen –especialista defensiva– i les cares noves de la central sueca Tilda Matthijs, la lateral dret Fanny Monrós o les pivots Cristina Calle i Carmen Prelchi.
AMBICIÓ COM A LEMA
Al discurs que Cuesta va fer a les jugadores abans de començar l'entrenament va demanar ambició. "Vull un equip ambiciós. Cada dia que passi, més i més ambiciós. Aquesta ambició, en el dia a dia es veu en el treball. Només així es poden assolir els objectius i cridarem l'atenció del públic del Palau", va dir.

Això és casa meva, em fa molta il·lusió el nou repte. (Robert Cuesta)
Robert Cuesta (Fotografia: RAMON FERRANDIS)
Després de l'entrenament, Robert Cuesta va afirmar que veia l'equip amb molt bon estat físic i amb molta il·lusió per començar. "He vist moltes ganes i ambició, que és precisament el que volem", va dir. Cuesta és conscient que, amb la renovació, l'equip requerirà un temps d'adaptació. "Esperem que sigui el menys temps possible per començar la competició amb les màximes garanties", va afegir el tècnic, que s'estrena al capdavant de l'equip. "És un gran repte, però això és casa meva i aquest repte em fa molta il·lusió", va afirmar. Cuesta creu que la lliga serà molt igualada i que la clau serà "mantenir l'ambició per buscar regularitat i una línia ascendent de joc".

Publicat el 4 d'agost de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)