dijous, 30 de novembre del 2017

Un penal frustra la remuntada de l’Esport Club

Els d'Albert Cámara igualen un 2-0 en contra però acaben perdent per 3 a 2
EL 9 NOU

Cinc minuts bojos a la segona meitat van fer passar l'Esport Club Granollers de l'esperança de remuntar un 2-0 advers a veure com li xiulaven un penal que acabaria suposant el 3-2 amb què el Reus B es va acabar imposant. L'equip d'Albert Cámara va cometre dues badades defensives als inicis de cada part en què va encaixar els dos gols però va aconseguir empatar en un interval de tres minuts. L'alegria per l'empat li va durar escassament tres minuts per un penal xiulat per l'àrbitre, comès per Marc Garcia i que Meseguer va transformar en el gol de la victòria reusenca.
Al minut 5 la defensa granollerina va ser poc contundent a l'hora de disputar un un contra un i Forgas va plantar-se sol davant Santaló per marcar el primer gol del partit. Després d'aquest gol matiner la primera meitat va ser de constants alternances en el joc però amb poques aproximacions a les àrees. Les més perilloses van correspondre als de Cámara, amb un remat de Fran Fuentes al pal, una rematada de Felipe Sá fregant el pal i una altra de Samu Obeng que va sortir pel lateral de la xarxa.

El lateral de l'Esport Club Marc Garcia lluita amb el capità del Reus B en una acció del partit d'aquest diumenge (Fotografia: CF REUS DEPORTIU SAD)
En la represa una nova badada al centre de la defensa va permetre al Reus B marcar el 2-0 gràcies a una rematada de Fabra que no va desaprofitar el regal. Aquest gol i els canvis van esperonar un Esport Club que va començar a crear ocasions, amb més ritme de joc i més possessió. Aleix Arenas va ser objecte de penal i Felipe Sá el va transformar per escurçar distàncies. Tres minuts després Víctor Díaz va empatar en rematar de cap una falta centrada mil·limètricament per Ricky. L'Esport Club va pressionar el servei de centre del Reus, va recuperar la pilota i va disposar d'una ocasió de perill que ningú va ser capaç de rematar, però en la jugada següent l'àrbitre va assenyalar penal a favor del Reus B per una falta comesa per Marc Garcia que va transformar Meseguer.
A la segona part Cámara va fer debutar els dos nous fitxatges de l'equip: Nelson Correa i Èric López.

Els protagonistes

Publicat el 27 de novembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

El Palautordera millora imatge per vèncer el Sant Cugat

Els de Marc Lurbe comencem amb molta empenta però acaben patint als últims minuts
EL 9 NOU

El Palautordera, que venia d'un molt mal partit a la pista del BM La Roca, va canviar la imatge i va redreçar el rumb amb una victòria davant un lluitador H Sant Cugat per 30 a 29. L'equip de Marc Lurbe va dominar el marcador durant tot el partit però els del Vallès Occidental no es van rendir mai i van arribar a tenir una última possessió per empatar.
Els de Lurbe van sorprendre amb una sortida molt intensa, corrent el contraatac, i això es va traduir en un parcial de 5-0 que els va permetre controlar el partit amb rendes al voltant dels quatre o cinc gols, i una màxima de sis (15-9) que el Sant Cugat va reduir a quatre en arribar al descans.

El jugador del Palautordera Gerard Deumal va aconseguir quatre gols davant el Sant Cugat (Fotografia: AITANA SUCH)
A la segona part el Sant Cugat, de mica en mica, va anar retallant les distàncies, sense rendir-se en cap moment. No es va posar mai per davant però cada vegada estava més a prop. El Palautordera va fallar un penal per posar-se amb dos gols de marge en el seu últim atac i va quedar una última possessió de sis segons pel Sant Cugat, per empatar, però el Palautordera va defensar-se bé i va evitar el llançament.


Publicat el 27 de novembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)