dijous, 31 de març del 2016

Victòria soferta

Després de refer-se d'un gol inicial en contra i de dominar bona part del partit, l'EC Granollers d'en Nico Font va haver de patir fins el final per assegurar una nova victòria, la que en fa 13 -o 12+1 pels que sigueu supersticiosos.
Els nanos d'en Nico van començar neguitosos i no massa ben situats al camp; això ho va aprofitar el Molletense per avançar-se al marcador amb un gol molt matiner de l'Íker -per sort pels granollerins, els de Mollet només van marcar en una de les tres ocasions que van tenir als primers minuts-. De mica en mica però, els granollerins van anar recuperant terreny i arribant a l'àrea. Al minut set en Marc no va arribar a rematar una bona centrada de córner del Dani, al minut nou el porter visitant Isaac va aturar la primera ocasió de gol de l'Eduard i, un minut després, el mateix Eduard va marcar l'empat; jugada des de la porteria començada pel Pol i continuada pel Dani, que va fer una bona passada en profunditat per l'Eduard i aquest, amb una bonica vaselina, va marcar l'1-1.

En Raúl va fer un espectacular gol, el millor del partit, des de mig camp (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
El segon quart va començar com el primer, amb ocasions pel Molletense. Aquest cop però, sense encert. En canvi, quan l'Esport Club va avisar, no va fallar; l'Isaac va refusar a córner un xut d'en Guillem però de la centrada del córner en va sortir l'1-2, amb una passada en curt de l'Arnau pel Xavi que, després de regatejar un defensa, va marcar de fora l'àrea. Dos minuts després va arribar el gol més espectacular del partit, obra d'en Raúl, des de mig camp. L'1 a 3 semblava que donaria una mica de tranquil·litat a l'equip granollerí però just abans del descans en Xavier va fer el 2-3 pel Molletense.
L'ÚLTIM QUART, DECISIU
El tercer quart va començar boig, sense que ningú controlés la pilota, amunt i avall, fins que de mica en mica els nois d'en Nico van anar agafant el domini. Cada vegada la possessió era més marcada pels granollerins però va ser un quart de poques arribades amb perill. De fet, només una dels granollerins, al minut set, en un xut de falta d'en Guillem que va sortir fregant el pal. El que sí que van fer bé els de l'Esport Club va ser replegar-se, recuperar i defensar, motiu pel qual els molletans no van tenir ni una sola ocasió de gol.

El Molletense no es va rendir després d'encaixar el 2-4 i va donar emoció amb el 3-4 (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
L'emoció estava garantida de cara a un últim quart que va ser decisiu. El ritme de joc va ser molt alt i tots dos equips jugaven amb molta intensitat. Els granollerins van ser els primers de treure profit a aquesta intensitat amb un gol de l'Eduard en una jugada molt ràpida. Aquest cop sí que els dos equips van tenir ocasions però l'emoció es va mantenir perquè el Molletense va tornar a minimitzar l'avantatge granollerí amb un gol de l'Aleix. Un minut després l'Eduard va aprofitar una bona passada en profunditat d'en Pau per marcar el 3-5 definitiu i tancar el seu hat trick particular.
Una bona victòria abans de rebre l'Olímpic la Garriga, el líder, en el que sens dubte serà un gran partit.

Els protagonistes