dimecres, 25 d’octubre del 2017

El Caldes agafa embranzida amb una golejada a Arenys

Els vallesans signen el millor inici des que són a OK Lliga

El Recam Làser Caldes s'ha refet de la derrota de la primera jornada amb dos triomfs seguits. L'últim, aquest diumenge per una golejada tan solvent com enganyosa (2-6) davant un Arenys que va mantenir-se en el partit fins ben entrada la segona meitat. L'ofici, la claredat d'idees i la millor condició física dels calderins, van acabar decantant el partit amb tres gols als darrers 10 minuts. Amb aquest resultat, l'equip d'Eduard Candami ha signat el millor inici en les tres temporades que fa que és a OK Lliga.
El partit va començar sense dominador clar. El Caldes intentava frenar a base de control de pilota l'ímpetu d'un Arenys que exhibia l'habitual hoquei directe quan juga davant del seu públic. Al minut 5, els locals es van avançar en aprofitar una contra ràpida. Els Recam Làser no es va posar nerviós, va continuar intentant pausar el joc i els fruits van arribar amb dos gols força seguits de Ferran Rosa, el segon de penal. Amb l'1-2 va arribar el descans.

Jacint Molera, a l'esquerra, lluita una pilota amb el porter i un jugador de l'Arenys de Munt en el partit d'aquest diumenge (Fotografia: KILIAN CÀTEDRA)
A la represa, els dos equips van reprendre els respectius plantejaments. Al minut 10, els locals van agafar l'esquena del Caldes en una falta i Galán va fer l'empat a 2. Però només tres minuts més tard, Ferran Rosa va tornar a posar les coses a lloc amb una falta directa: 2-3. A partir d'aquell moment, l'Arenys va començar a donar mostres de cansament, davant un Caldes molt millor de forces; això i el bon ritme de pilota que imprimien els vallesans es van traduir en tres gols, obra de Rovira, Blanqué i Galbas, que van deixar sentenciat el partit.
El proper partit del Recam Làser Caldes serà aquest dissabte, a 2/4 de 9 del vespre, davant el Girona.

Publicat el 23 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)