dijous, 26 de setembre del 2019

Victòria amb ‘hat trick’ d’Obispo

L'Esport Club es manté fort a domicili i suma una victòria solvent al camp del Vilafranca
EL 9 NOU

L'Esport Club Granollers manté les bones xifres a domicili que ja va demostrar la temporada passada i diumenge ho va corroborar guanyant al difícil camp del Vilafranca per 1 gol a 3. Els de José Solivelles van ser superiors i van tenir en la inspiració de Damián Obispo el millor referent ofensiu. La victòria fa pujar l'Esport Club fins la setena posició, ara amb 8 punts.
L'Esport Club va començar amb empenta i, abans del primer gol, ja va avisar amb un parell de xuts d'Arnau Fortuny que el porter Toni Casamayor va desviar a córner. En el segon córner Morales la va centrar, Ñito la va tocar de cap i Obispo la va rematar al fons de la xarxa. Els de Solivelles en van tenir un parell més, una que va acabar en córner i una altra en què Garzón la va xutar fregant el pal. El Vilafranca, sense Oribe –el seu màxim exponent en atac–, només va disposar d'un xut al quart d'hora de joc, i del gol –de l'exdavanter granollerí Xavi Civil–, rematant un córner al temps afegit.

El capità de l'Esport Club, Eloi Zamorano, vigila de prop l'exdavanter granollerí Xavi Civil, ara al Vilafranca (Fotografia: LLUÍS MONTANER)
La segona meitat va començar amb moltes imprecisions al mig del camp i un joc molt directe d'anades i vingudes fins que l'Esport Club hi va posar més calma després d'aconseguir l'1-2. Álex Castillo va fer un fort xut que Casamayor no va blocar i Obispo, molt atent, no ho va desaprofitar. Dos minuts després, una gran jugada entre Morales i Castillo va acabar amb una assistència d'aquest per Obispo, que va completar el hat trick. Després d'això els de Solivelles no van donar opcions d'atac al Vilafranca i Obispo va tenir l'opció de marcar el quart.

Els protagonistes

Publicat el 23 de setembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

Còmoda victòria de la Roca per sumar els primers punts

Les jugadores d'Israel Damont van desencallar el partit a la segona meitat
EL 9 NOU

Primera victòria de la temporada de l'Avannubo BM La Roca, en un nou molt bon partit de les noies d'Israel Damont. Aquesta vegada la victòria no se'ls va escapar i van sumar un plàcid triomf davant Agustinos d'Alacant. La Roca, que sempre va anar al davant en el marcador, va començar el partit amb més intensitat per les locals, i això va permetre a la Roca tenir els primers avantatges de dos o tres gols al marcador.
De mica en mica, les locals van entrar en ritme de partit, però La Roca continuava dominant amb el seu atac.
Durant la primera part, Agustinos va patir molt en atac, a causa de la dura defensa de La Roca. Molts llançaments van ser forçats amb passivitat i a vegades un pèl precipitats. Els problemes amb el temps del marcador van descentrar les jugadores visitants, un fet que va aprofitar l'Agustinos per retallar les distàncies i marxar només un gol per sota al descans (14-15).

Júlia Ortega en una jugada del partit davant el Morvedre (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
L'Avannubo va arrencar amb un parcial favorable de 2-4 el segon temps, però les locals es van refer i es van tornar a apropar a un sol gol.
En el pitjor moment de les roqueroles, va aparèixer la porteria i la defensa 5-1; que van permetre moltes recuperacions de pilota i desplegar la seva millor arma: el contraatac. Quan faltaven 10 minuts, la Roca va aconseguir marxar de cinc gols (22-27). La Roca va aconseguir arribar amb un final còmode de partit i imposar-se per vuit gols de diferència.

Les protagonistes

Publicat el 23 de setembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)