dimarts, 24 de setembre del 2019

L’Avannubo BM La Roca cau davant el Morverdre però demostra un bon nivell

Una estrena complicada la que tenia l'Avannubo BM La Roca davant el descendit CB Morvedre. El partit va començar amb molta igualtat per part dels dos equips, amb un marcador força baix a causa de l'efectivitat de les dues defenses. La primera escletxa del partit va arribar a l'equador del primer temps amb un parcial de 0-3 per les visitants. L'error en el llançament va penalitzar la Roca, que va marxar un gol per sota al descans (9-10). L'inici de la segona part va passar factura a les roqueroles, que van anotar un gol en 12 minuts de joc. El Morverdre va aprofitar l'avinentesa i va marxar de fins a set gols en el marcador (12-19). La Roca va arriscar i va posar una defensa molt més pressionant, fet que va permetre acostar-se en el marcador. Tot i la millora de l'equip, la diferència va ser insalvable. Bones sensacions de les d'Israel Damont, a pesar de la derrota.

L'extrem Anna Guerreiro en una acció de llançament contra el Morvedre (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)

Publicat el 16 de setembre de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)