divendres, 15 de gener del 2016

Quan no surt res

En David es prepara per xutar (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Dissabte, en el retorn a la competició després de l'aturada nadalenca, el benjamí E de l'Esport Club Granollers va tenir un d'aquells dies en què, per molt que hagués durat el partit, no hagués tret res de positiu. Als nois d'en Nico no els va sortir res de res; no van saber imposar el seu joc, van estar insegurs i els va faltar encert. Val a dir però, que malgrat tot, fins l'últim minut del partit en què el Vilamajor va marcar el 0-2 definitiu els de Granollers van tenir opcions de treure alguna cosa positiva del partit.
Però el porter Marc li atura el xut (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Tots dos equips van començar el partit intentant dominar la pilota, amb les posicions ben marcades i intentant treure la pilota ben jugada. Però el partit es va torçar massa aviat pel Granollers; en la primera jugada d'atac del Vilamajor en Pol va haver de refusar a córner una centrada a l'àrea molt perillosa i en la jugada següent l'Unai va marcar el 0-1 després que en Pol li aturés un primer xut sense poder allunyar la pilota de la zona de perill. Els nanos d'en Nico van intentar reaccionar però van començar a notar la manca d'encert; primer amb un xut d'en David que va sortir fora per ben poc i després d'un parell de xuts de lluny d'en Dani, el primer període va acabar amb un xut d'en Guillem, a la mitja volta, que va refusar un jugador del Vilamajor llançant-se al terra.
El Vilamajor va començar amb força el segon període, amb un seguit d'ocasions al primer minut de joc que, després de molts intents, els granollerins van aconseguir allunyar de l'àrea. Durant aquest període en David va provar-ho fins a tres vegades però el porter del Vilamajor -en Marc Fernàndez- va estar molt encertat. El Vilamajor, en el cos a cos va ser superior i, de mica en mica, va anar imposant el seu joc, arribant al descans amb dues clares ocasions que en Marc i en Pol -en totes dues jugades- van evitar que acabessin en el segon gol.
L'esperança es manté fins el final
Al tercer període va ser quan els nois d'en Nico van tenir l'ocasió més clara malgrat que en el joc es va veure un equip amb massa dubtes i que arribava sempre una mica tard. Aquest va ser el millor període dels granollerins, com a mínim pel que fa a les aproximacions a la porteria rival. Primer un xut de lluny d'en Gerard que va aturar el porter del Vilamajor, després una rematada de cap d'en Marc, a boca de canó en un córner, que també va aturar el porter del Vilamajor i després, un xut al pal d'en Guillem i la rematada posterior de l'Arnau que el porter Marc va tocar amb la punta dels dits per esmorteir i permetre que un company allunyés la pilota.

En Raúl condueix una jugada d'atac del Granollers a l'últim període (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
La pilota no volia entrar, però semblava que tampoc el Vilamajor aprofitava les ocasions que va tenir al començament de l'últim període. Primer va ser el Vilamajor que va tenir un parell d'ocasions, després en Xavi i en David -per dues vegades- en van tenir pel Granollers, mantenint les esperances fins el final. Però el partit va acabar com havia començat: amb un gol del Vilamajor; un contraatac per la banda esquerra va acabar amb una centrada que en Pol va poder refusar cap a l'altra cantó de l'àrea on, tot sol, l'Aidan va sentenciar. Just després l'àrbitre va xiular el final.

Els protagonistes