divendres, 28 d’octubre del 2016

Els pals no eviten la primera victòria

Esther Mas i Pau Perales

Exceptuant el primer partit, en què l'equip es va veure clarament superat per un Atlètic del Vallès que va saber aprofitar les errades comeses, el benjamí A de l'Esport Club Granollers s'havia quedat a les portes de sumar quelcom de positiu. Dissabte, al quart partit de lliga, semblava que la mala fortuna tornaria a evitar un bon resultat, però finalment va arribar la primera alegria de la temporada.

En Guillem, que va marcar el gol de l'empat a un, controla la pilota envoltat per dos jugadors de l'OAR Vic (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
L'OAR Vic, el rival de dissabte, tampoc havia guanyat cap partit, amb la qual cosa el partit esdevenia un duel entre equips necessitats de punts i, per una estona, va estar fins i tot per davant al marcador. I ho va estar perquè durant molts minuts, els pals de la porteria defensada per l'Albert van ser els grans salvadors dels osonencs. Fins a sis vegades els nois que entrena l'Alberto van estavellar la pilota als pals durant els primers deu minuts. La pilota, capriciosa, semblava que no volia entrar i, en canvi, en la primera jugada clara de gol l'OAR Vic aconseguia avançar-se al marcador amb un gol d'en Carles.
Amb aquesta galleda d'aigua freda va acabar el primer període i va començar un segon en què les coses semblava que no canviarien. Els nois de l'Esport Club no van parar de buscar un gol que no arribava, fins que a pocs minuts del descans en Guillem va aconseguir trencar la mala sort. Aquest gol de l'empat va donar ales als nois de l'Alberto, que van aconseguir capgirar el marcador just abans del descans; l'Albert va refusar amb les mans una centrada de córner d'en Guillem però la pilota li va caure als peus d'en Pau, que dins l'àrea no va perdonar.
LA SENTÈNCIA ES FA ESPERAR
Amb el marcador a favor, els granollerins van aconseguir fer el millor partit dels quatre jugats fins ara, sense cometre errors en zones properes a l'àrea, millorant la sortida de la pilota des del darrere i tocant i tocant amb criteri per buscar ocasions de gol. Val a dir que l'OAR Vic no es va rendir en cap moment i va aconseguir que el marcador no es mogués durant el tercer període.

En Marc aixeca el puny celebrant el definitiu 3 a 1 que consolidava la primera victòria (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
A l'últim període però, els nois de l'Alberto van aconseguir marcar el 3 a 1 i posar un marge de dos gols que encara els va donar més seguretat. El gol va arribar aviat, amb una gran passada a l'espai d'en Gerard que va aprofitar perfectament en Marc, escapant-se per velocitat i ajustant el seu xut entre el pal i les cames del porter Albert.
L'equip finalment va aconseguir la victòria que per joc mereixia i, de ben segur, no serà l'última.

Els protagonistes

Aquí teniu un vídeo -cedit per l'Eva Triviño- amb un dels sis xuts al pal de l'Esport Club Granollers: