diumenge, 18 de juny del 2017

Entrenador nou i fitxatges de nivell pel Felmar BM la Roca

El club pretén fer un pas endavant i consolidar l'equip a Divisió d'Honor Plata
Xavi Mas

Després de dues temporades arribant amb angúnies al final de la temporada, el Felmar BM La Roca aposta per fer un salt de qualitat, amb l’objectiu d’evitar aquestes angoixes i consolidar-se definitivament com a equip de Divisió d’Honor Plata. Per això, el club va presentar, aquest dimecres, el nou entrenador, Ramon Plans, i a tres fitxatges de nivell: la portera Lorena Ramírez, l’extrem Alba Sevilla i la primera línia Vanesa Zafra. A més, Plans també va anunciar els fitxatges de Sara Galamba i Berta Rodríguez.
El canvi més substancial és a la banqueta, on el fins ara entrenador de l’equip masculí, Ramon Plans, passa a assumir el lloc que ocupava Dani Lara. “És un projecte molt engrescador que per mi suposa un pas endavant dins del club que no podia refusar”, va afirmar el nou tècnic. “Al club s’estan fent les coses bé i ara toca pujar un graó”, va afegir Plans. “Per tal de fer-ho calia reforçar uns llocs específics i crec que les incorporacions que està fent el club són una declaració d’intencions”, va dir en referència a Ramírez, Sevilla i Zafra. No es va pronunciar però, sobre un objectiu concret. “Marcar una fita és molt complicat perquè poden passar moltes coses. El primer que cal és veure com cohesionem l’equip però el que és clar és que el club hi posarà tots els mitjans per estar al més amunt possible”, va concloure. “Sense arribar a exigir resultats, la pretensió és fer un pas endavant. És l’hora d’estar de mitja taula cap amunt”, va afegir el president del club, Joaquim Planas.

D'esquerra a dreta, Vanesa Zafra, Alba Sevilla i Lorena Ramírez, amb la samarreta del seu nou club (Fotografia: TONI TORRILLAS)
Lorena Ramírez és, de les tres incorporacions, l’única que ja coneix el club. “Vaig jugar-hi una temporada”, va afirmar. La portera torna a la Roca, procedent del KH-7 BM Granollers, on ha estat dues temporades recuperant-se d’una lesió als lligaments creuats. Alba Sevilla, que va jugar a Divisió d’Honor amb el KH-7, torna a l’alta competició després d’estar una temporada en un equip de Primera Catalana. “Trobar jugadores esquerranes és complicat i l’Alba és un referent en la seva posició”, va dir d’ella el tècnic. Vanesa Zafra ve del Castelldefels i és la més veterana de les tres. “M’ha fet il·lusió que hagin pensat en mi”, va afirmar. “És una jugadora que qualsevol entrenador vol tenir al seu equip. En atac pot jugar en qualsevol posició de la primera línia i és una gran defensora”, va explicar Plans.

Publicat el 16 de juny de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada