dijous, 15 de juny del 2017

El KH-7 s’endú la Minicopa

L'equip de Sergi Escurriola venç l'Ademar en la final i tanca una temporada rodona

L'equip cadet del KH-7 BM Granollers va arrodonir aquest diumenge el que ha estat una temporada per emmarcar; l'equip que entrena Sergi Escurriola, que la setmana passada s'havia proclamat campió d'Espanya, i que setmanes enrere s'havia proclamat Campió de Catalunya, es va proclamar campió de la Minicopa Asobal, competició que es va disputar paral·lelament a la Copa del Rei. Els d'Escurriola van fer una competició immaculada, i van guanyar els tres partits de la fase prèvia i imposant-se amb molta facilitat a l'Ademar León (22 a 39) en la final.
El KH-7 va començar la competició el divendres amb una contundent victòria contra el BM Huesca per 33 a 7. El segon partit, també divendres, va ser com una final anticipada. Els d'Escurriola es van enfrontar al FC Barcelona i els granollerins van tornar a demostrar tenir la mida presa als blaugrana, aquesta temporada, tot i que va ser el partit més igualat de tota la competició i es va decidir amb un gol dels granollerins a 15 segons del final. Després d'això, el KH-7 es va tornar a imposar còmodament al cadet del Cangas per un clar 11-41 i, en la final, també van ser molt superiors a l'equip amfitrió en un partit que es va encarrilar als primers minuts.
Aquesta és la quarta vegada que un equip cadet del club s'endú la Minicopa Asobal i coincideix amb la temporada en què ho ha aconseguit, per primera vegada, l'equip femení, en una temporada immillorable per l'handbol base granollerí.

El president de la Federació Espanyola Francisco Blázquez va fer l'entrega del trofeu a l'equip granollerí (Fotografia: BM GRANOLLERS)
Publicat el 12 de juny de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)