divendres, 11 de novembre del 2016

L'equip necessita millorar. El club també

El partit que diumenge al matí van disputar el benjamí A de l'Esport Club Granollers i el benjamí B del CF Mollet UE el va guanyar un equip molletà que va fer jugar tres jugadors -un dels quals va ser el porter- del seu benjamí A de Preferent, la qual cosa la reglamentació no permet. És evident que l'equip que entrena l'Alberto té molt recorregut per millorar -no cal oblidar que aquests nois la temporada passada jugaven a Tercera i aquest any ho estan fent a Primera- però el club granollerí també té marge per millorar -hauria d'haver detectat aquesta infracció i haver impugnat el partit-. Sigui com sigui, el Mollet va aconseguir el que havia vingut a buscar: la victòria.

En Guillem s'escapa cap a la porteria per velocitat moments abans de fer el xut que va suposar el gol de l'empat a un (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
El partit ja no va començar massa bé, tot i que poc després els nanos de l'Alberto semblava que milloraven; el Mollet va penjar a l'àrea una falta des de la línia lateral, la defensa granollerina i el porter Adrià no van encertar a refusar i en Pol no va desaprofitar l'ocasió per marcar el 0-1. De mica en mica els nois del Granollers es van anar refent i a les acaballes del primer quart van aconseguir l'empat i podien haver capgirat el marcador; l'Adrià va treure ràpid de porteria cap a en "Cifu" i aquest va fer la passada llarga pel Guillem, que va controlar bé, orientant-se cap a la porteria i va fer un xut bombejat que va suposar l'empat a un. Un minut després, una recuperació d'en Dani va tornar a arribar a peus d'en Guillem però, aquest cop, el seu xut va sortir fora per poc.
Al segon quart però ja es va poder observar la superioritat molletana, sobretot quan les pilotes passaven pels peus de l'Ian o de l'Oriol -molt més hàbils i que van demostrar perquè juguen en una categoria superior-. L'Oriol va estavellar una pilota al pal al minut cinc i poc després la defensa granollerina tallava en última instància una bona jugada individual de l'Ian. El mateix Ian, en una altra jugada individual de molta qualitat, es va desfer de tots els rivals i va marcar l'1 a 2.
GOL ANUL·LAT AL GRANOLLERS I SENTÈNCIA ALS ÚLTIMS MINUTS
El tercer període va començar amb un bon xut de falta d'en Pau, des de la dreta, que va anar al pal. Va ser un període en què, a banda d'un gol anul·lat al Granollers a la sortida d'un córner -no se sap ben bé per què-, tan sols hi va haver un parell de xuts de falta -un per equip- com a jugades més destacades.

L'Eduard intenta arribar a una passada a l'espai però el porter del Mollet arriba abans i evita una clara ocasió de gol (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Els nois de l'Alberto, a mesura que avançava l'últim període, van anar buscant l'empat però sense sort; en Dani i en Xavi van tenir dues ocasions, la primera aturada pel porter Sergio i la segona refusada per la defensa. En Raúl, a les acaballes del partit, no va encertar a rematar de cap una centrada de córner i just després va arribar la sentència. També en un córner l'Héctor va estar a punt de fer el tercer del Mollet però el seu remat va sortir fregant el pal. En la jugada següent l'Oriol va fer una gran jugada personal i va engaltar un xut fort i alt que va superar el porter Max.