dimarts, 24 d’octubre del 2017

Cardedeu i Can Vidalet empaten en un partit amb moltes ocasions

Empat just entre el Cardedeu i el Can Vidalet en un partit entretingut i amb moltes ocasions de gol per part de tots dos equips. Morales va avançar el Cardedeu al llindar del quart d'hora de joc i poc després el Can Vidalet va empatar. El protagonista del partit va acabar sent el porter del Cardedeu, que va aturar-li un penal a Hamza a 10 minuts del final.
Al minut 3 de partit ambdós equips ja havien desaprofitat dues ocasions de gol en un partit en què n'hi va haver moltes. Al minut 14 Morales va rematar, lliure de marcatge, després d'una bona centrada de falta de Fortuny i al 19 Katayama va empatar amb un fort xut de fora l'àrea. Al 22 Fortuny va estavellar un xut al travesser com a ocasió més destacada de la primera part.
A la segona Matamala va fer bones intervencions, entre les quals el penal que va aturar-li a Hamza. Ja amb 10 homes, el Cardedeu va endarrerir línies.

Publicat el 23 d'octubre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

El Mollet decideix el partit gràcies a un gran últim quart

Els d'Àlex Terés aprofiten el cansament del Castellbisbal

El Recanvis Gaudí CB Mollet continua fent-se fort al pavelló de Plana Lledó, on aquest dissabte es va imposar al CB Castellbisbal en un partit molt més equilibrat del que indica el marcador final. El Mollet va dominar els primers minuts però després va ser el Castellbisbal qui va dominar fins a l'inici de l'últim, en què el cansament va afectar més a un Castellbisbal amb molt poca rotació de banqueta.
El joc de tots dos equips era més efectiu des de l'exterior que des de l'interior; els d'Àlex Terés van dominar el primer quart i els minuts inicials del segon però després va ser el Castellbisbal qui va dominar el marcador, amb avantatges curts.
Al descans el Castellbisbal guanyava de tres, mateixa diferència amb què va començar un últim quart en què els de Terés van augmentar la intensitat defensiva i van forçar més errors d'un equip molt cansat, capgirant el marcador per sumar la tercera victòria.
Dimecres, a les deu del vespre, el Mollet jugarà contra l'Igualada el partit ajornat de la passada jornada.

El Sant Feliu paga car un inici desafortunat

Segona jornada i segona derrota pel Sant Feliu, que dissabte no va poder superar el Calafell en el primer partit a casa i va caure per 0-2. L'equip de David Càceres, que continua arrossegant baixes per lesió, es va veure superat per un rival amb molt ofici i que va saber aprofitar una arrencada desafortunada del conjunt local. Al minut 5 de partit Vergés va obrir el marcador amb un gol de murri i al cap de dos minuts Albesa feia el 0 a 2 de falta directa.
El resultat advers tan matiner va fer reaccionar el Sant Feliu, que va començar a generar opcions de gol a la porteria de Serra però va ser incapaç de moure el marcador. Amb més cor que cap els jugadors locals van provar, sense encert, reduir distàncies, però no van ser capaços de remuntar el resultat. La propera jornada, el Sant Feliu  –tercer per la cua de la classificació– visita la pista del Mataró, equip que encara no coneix la derrota aquesta temporada.

El Bigues i Riells clava una ‘maneta’ al Liceo

El Bigues i Riells va compensar la derrota a la pista del Voltregà, la jornada passada, amb un triomf de molta autoritat a la pista del Liceo. Les jugadores que entrena Xiqui Carmona van clavar un 0-5 a les gallegues, que van plantar cara al principi però que a la represa van abaixar els braços.
El Bigues i Riells només va patir durant els primers 12 minuts de partit; a les de la vall del Tenes els va costar adaptar-se a la pista de parquet. Però passat aquest període, el Bigues es va començar a trobar còmode i va començar a crear ocasions fins al primer gol, obra de Borràs de falta directa. Pocs minuts després del descans, Puertas va fer el 0-2 i a partir d'aquest moment, el Liceo va mostrar-se més dubitatiu i ja no va pressionar de la mateixa manera; d'aquesta manera, les locals van deixar el camp lliure a un Bigues i Riells molt fi que va marcar tres gols més per completar una golejada de les que injecten confiança.