divendres, 22 de setembre del 2017

Primera victòria a domicili

El KH-7 respon bé a la defensa individual del Santa Eulària amb una excel·lent primera part

El KH-7 es manté imbatut i, el que és més important, donant molt bones sensacions. El partit contra el Muchoticket Santa Eulària era un partit trampa; l'equip eivissenc, amb molts canvis de jugadores i sense haver disputat el primer partit de lliga –el té ajornat– era tota una incògnita però l'equip de Robert Cuesta va saber resoldre, gairebé a la perfecció, la defensa individual que va plantejar el Santa Eulària.
A partir del primer quart d'hora de joc l'equip granollerí va començar a obrir escletxa al marcador, superant bé aquesta defensa individual plantejada per l'equip eivissenc trencant bé des de la primera línia o amb la mobilitat de pivot i extrems. El KH-7 va passar de guanyar de cinc gols al minut 15 a fer-ho de 13 gols al minut 25 i va arribar al descans amb 12 gols de renda (10-22). Defensivament l'equip també va estar molt sòlid i Andrea de la Torre sota els pals també va estar molt encertada.

La jove pivot del KH-7 Carmen Prelchi -en acció de llançament- va ser una de les jugadores destacades en atac (Fotografia: JUAN A. RIERA / DIARIO DE IBIZA)
Al començament de la segona meitat el KH-7 va cometre algunes imprecisions en atac i va permetre que el Muchoticket Santa Eulària aconseguís dos o tres gols fàcils de contraatac. El partit, però, estava controlat i només amb el cansament es va notar com a les jugadores granollerines els costava atacar la defensa individual de les eivissenques. A més, aquesta defensa cada vegada era més amunt, amb la qual cosa era més difícil superar i arribar a zona de llançament. De mica en mica el Santa Eulària va anar retallant distàncies però el marge era suficientment gran perquè la victòria granollerina no perillés en cap moment.

Publicat el 18 de setembre de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)