dilluns, 17 de novembre del 2014

El Recanvis Gaudí CB Mollet derrota el Sant Cugat amb solvència

Recanvis Gaudí CB Mollet i UE Sant Cugat es van enfrontar dissabte empatats a cinc victòries i a una dels líders i va ser el Mollet d’Àlex Coma qui es va endur la victòria per 84 a 70 –la sisena de la temporada– i qui es manté a una victòria del líder One Ceset. El partit no va començar bé i Coma va haver de reorganitzar el joc dels seus a mitjans del primer quart. El canvi de tendència els va portar a capgirar el marcador al segon quart i a liderar el matx des d’aquell moment i fins el final.
El Mollet va cometre massa errades en atac durant els primers minuts del partit i el Sant Cugat ho va aprofitar per agafar avantatge gràcies a un parcial de 0-11 –del 2-2 al 2-13–. Entremig, Coma va demanar temps mort per posar una mica de pausa a l’allau de joc del Sant Cugat; amb Cuesta i Naharro com a homes més destacats, el Mollet va apropar-se a sis punts (12-18) al final del primer quart, que va tancar amb un parcial de 5-0 que va ampliar fins a 9-0 a l’inici del segon quart.
Aquest bon inici de segon quart va tenir continuïtat amb dos triples seguits de Naharro i Pau Reina, que van situar els de Coma per primera vegada al davant (22-20). A mitjans del segon quart el marcador estava equilibrat (23-24) i Coma va situar els seus homes en una zona 2-3; el Sant Cugat es va bloquejar en atac durant uns minuts (31-24) i l’intercanvi de cistelles posterior va conduir al descans amb un avantatge de vuit punts favorable al Mollet (39-31).
En tornar dels vestidors els de Coma van sortir disposats a sentenciar el partit amb l’aportació d’homes com Ferrer, Griso i Cuesta i tancant bé el rebot defensiu i van deixar el partit vist per sentència abans de començar l’últim quart (65-49). L’intent de remuntada del Sant Cugat els va arribar a situar a només sis punts (72-66) però el Mollet no es va deixar sorprendre.

(Publicat al periòdic EL 9 NOU el 17 de novembre de 2014)

Sisena derrota seguida

El KH-7 BM Granollers va poder trencar la dinàmica negativa –cinc derrotes– però a l’últim quart d’hora de partit es va quedar sense idees en atac i va veure com l’Aula Cultural, que venia de dues derrotes seguides, li capgirava el resultat per endur-se la victòria.
Clara Poo va ser la màxima golejadora del KH-7
L’Aula Cultural va començar amb un joc ràpid i efectiu i es va posar amb dos gols de marge (1-3) però les de José Luis Villanueva van capgirar el resultat ben aviat i van dominar tota la primera part, amb avantatges d’un i dos gols i un màxim de tres –10-7 i 12-9– gràcies als cinc gols de Clara Poo i als tres seguits de Maria Mora.
Les granollerines van arribar al descans guanyant de dos gols (14-12) i van ampliar l’avantatge fins a un màxim de quatre gols (16-12) tot just començar la segona part. Però de mica en mica l’Aula Cultural es va anar apropant al marcador, aprofitant primer les imprecisions en atac de les de Villanueva i després quatre exclusions seguides de les granollerines –una del tècnic per protestar–. El KH-7, en inferioritat, va estar gairebé deu minuts sense marcar i l’Aula Cultural, amb un parcial de 0-8 –del 21-18 al 21-26–, va capgirar i sentenciar el matx, i va esvair les esperances granollerines de victòria.

Primera victòria (i les que vindran...!)

CE LLERONA 8 - CF MARTORELLES 1 (Diumenge, 9:30h, Instal·lacions Parroquials de Llerona)

Gran partit de l'equip local, que surt del pou i puja posicions a la classificació.
L'equip celebra la tan esperada primera victòria
Amb el porter ben situat, una defensa sòlida, un mig del camp bregador i una davantera encertada han fet estèrils els intents de jugada per part del Martorelles.
Com s'acostuma a dir, avui s'ha escombrat a l'equip rival, no hi ha hagut color. O més ben dit, avui el blau ha jugat amb ambició, disciplina i de cara a la feina. Avui el blau ha estat or.
Victòria que s'ha fet esperar però al final ha arribat i el cert és que els nens se la mereixien feia dies. Felicitats nois!!
Cada cop més valents, cada cop més idees, cada cop més equip, cada cop més Llerona!!!!!

Crònica: Josep Bru
Fotografia: Esther Mas