divendres, 27 de gener del 2017

Bloqueig generalitzat

Fred, pluja i vent. Una combinació que donava al partit entre el Cardedeu i l'Esport Club un caire èpic i la necessitat d'adaptar-se a les circumstàncies i, sens dubte, el Cardedeu va ser qui va saber reaccionar millor a tot plegat.
A la primera part el fred i la pluja perjudicaven a tots dos equips, però el vent afavoria els nanos de l'Alberto. Però no en van saber treure profit. Va ser una primera part escassa en gols i amb més sensació de perill generada pel Cardedeu que no pas pel Granollers. Ben aviat en Marc va haver d'aparèixer a darrera hora per evitar un xut del local Ivan, que havia quedat tot sol davant d'en Max. Va ser el preludi del primer gol; en Guiu es va escapar d'en Marc, en Pau es va quedar a mig sortir i el cardedeuenc va enganyar totalment en Max. Poc després, una altra arribada del Cardedeu per la banda dreta va estar a punt d'acabar en gol però la rematada de l'Ivan va sortir massa creuada. Els granollerins, en canvi, tan sols van disposar de dos xuts llunyans d'en Dani, sense encert -el primer va sortir alt i el segon el va aturar el porter del Cardedeu.

En Gerard intenta escapar-se per la banda esquerra (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Al començament del segon quart en Dani va tenir una bona ocasió, després de recuperar una pilota al mig del camp, però la pilota va córrer massa i el porter del Cardedeu va arribar a temps per refusar-la. Acte seguit, el Cardedeu va estavellar una pilota al travesser i va marcar el segon, en una jugada semblant a la del primer quart que l'Ivan no havia encertat a rematar. Aquest cop, la centrada des de la dreta va superar la posició d'en Raúl i li va arribar al Víctor, que va rematar a gol sense oposició. Després d'això, un xut fluix d'en Biel i un xut de falta d'en Pau aturat per l'altre Pau (Torres) van conduir al descans.
INADAPTACIÓ AL VENT EN CONTRA
A la tercera va la vençuda diuen... I això és el que va aconseguir el cardedeuenc Ivan, que havia fallat en les dues primeres ocasions. Una pèrdua d'en Xavi a camp contrari va provocar una contraatac de 3 contra 2 del Cardedeu, que va acabar l'Ivan amb el tercer gol. La cosa es complicava per moments, però acte seguit l'Eduard va marcar dos gols seguits per donar emoció al partit; el primer el va aconseguir després d'una bona passada en profunditat d'en Gerard, i el segon després d'una bona jugada entre en Gerard, en Marc i en Raúl que va acabar amb un xut a la mitja volta. Però no hi va haver continuïtat i, de cop i volta, l'equip es va bloquejar intentant jugar la pilota llarga. Amb el vent en contra, gairebé sempre el Cardedeu recuperava la pilota i generava perill. I el quart gol, d'en Biel, va ser una llosa pels granollerins.

Amb aquest xut a la mitja volta l'Eduard va marcar el 3 a 2 (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
A l'últim quart només va existir un equip al camp: el Cardedeu. En Guiu, en Lluc per dues vegades i l'Ivan van poder ampliar el marcador davant d'un Esport Club que una i altra vegada perdia la pilota abans d'arribar al mig del camp. En Lluc va aconseguir un gran gol des de fora l'àrea, el 5 a 2, que va ser l'últim gràcies a dues grans aturades d'en Max a un minut del final.

En Max va salvar en més d'una ocasió que l'equip rebés una golejada més gran (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)

Els protagonistes