dijous, 26 de maig del 2016

El KH-7 planta cara al colíder en un partit de comiats

Joana, Pris, Marjo i Andrea diuen adéu
Xavi Mas

Malgrat la derrota (28-33) el KH-7 BM Granollers va fer un molt bon partit contra un dels colíders, el Rocasa Gran Canaria –recentment proclamat campió de la Copa EHF femenina– en un partit que va acabar amb el comiat de quatre jugadores: Joana Capdevila, Marjolaine Dedieu, Priscila Donato i Andrea de la Torre.
Les jugadores de José Luis Villanueva van fer uns primers 20 minuts esplèndids, en què van ser totalment superiors a un equip canari que es va anar espavilant de mica en mica i que ja va arribar al descans per davant. A la segona part el Rocasa va esmorteir el partit amb el pas dels minuts per mantenir les seves opcions de proclamar-se campió.

La capitana Joana Capdevila es va acomiadar de l'afició com a jugadora de l'equip (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
Els primers minuts es van caracteritzar per les nombroses errades en atac i pels encerts d'Andrea de la Torre i Silvia Navarro –les dues porteres van ser les més destacades durant tot el partit–. Les granollerines, amb un joc sòlid –bona defensa i encert en atac– va arribar a guanyar de quatre gols (8-4) però després va estar nou minuts sense marcar mentre el Rocasa capgirava el marcador amb un parcial de 0-7 (8-11).
El KH-7 es va posar a un gol però als últims dos minuts abans del descans el Rocasa va agafar un marge de quatre gols que va ampliar a sis al començament de la segona part. L'equip canari va frustrar qualsevol intent granollerí de refer-se i, amb el pas dels minuts, va anar alentint el joc per assegurar-se la victòria.