dissabte, 22 d’octubre del 2016

Errors puntuals condueixen a una nova derrota

El millor dels tres partits disputats fins el moment. El benjamí A de l'Esport Club Granollers millora partit a partit malgrat que els resultats, de moment, no acompanyen. I no acompanyen perquè l'equip, malgrat la millora, segueix cometent errades puntuals, en zona perillosa, que els acaba costant disgustos en forma de gols. El Sant Celoni B, per la seva banda, va demostrar també tenir les coses força clares i ser un bon equip.
El partit, com el dia del Parets, va començar força bé. Tot i que en Marc Valero va disposar de la primera ocasió de gol per part celonina, i que l'Eduard va estar a punt de fer-se un autogol en un refús dins de l'àrea, el primer gol va ser pels nois de l'Alberto; la Xantal va quedar curta en el seu servei des de la porteria, en David va apretar fins que va aconseguir recuperar la pilota i va marcar a porta buida. L'alegria, també com al partit contra el Parets, va durar poc perquè poc després en Gerard Màrquez va rebre una pilota a la banda esquerra, va entrar a l'àrea i va creuar la pilota lluny de l'abast del nou porter granollerí, en Max. I just abans d'acabar el primer quart, una jugada embolicada que ni en Max ni els defenses granollerins van saber allunyar va permetre en Marc Valero marcar el 2-1.

En aquesta jugada en Max, que s'estrenava com a jugador del benjamí A de l'Esport Club, va encaixar el gol de l'empat a un (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
El segon quart va començar amb molta igualtat i, a mitjans del període en l'Adrià va rebre una pilotada d'un company i va haver de ser substituït pel Max. Aquest, poc després d'entrar al camp, va cometre una errada servint-li en safata el tercer gol dels celonins, obra de l'Aniol. La igualtat però, es va mantenir, i els nanos de l'Alberto es van sobreposar a aquest resultat contrari per arribar al descans amb un esperançador empat a tres. El 3-2 obra de l'Álvaro -segons l'acta, tot i que em va semblar que el marcava en Cifu- amb un xut potent i de lluny després d'un fora de banda i el 3-3, obra d'en Guillem, que va aprofitar un servei llarg del Max i l'error del defensa esperant el bot de la pilota.
PETITS DETALLS A MILLORAR
El tercer quart va començar com el primer, amb un gol granollerí que els tornava a posar per davant -gran gol d'en David, de falta directa des del vèrtex dret de l'àrea-. Al primer minut en Max, que va tornar al camp, havia aturat un xut de falta dels celonins, però no va poder evitar el gol de l'empat a 4 en un altre xut de falta per mans de l'Eduard.

En David, a punt de llançar la falta que tornava a posar els granollerins per davant amb el 3 a 4 (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Amb aquest empat va començar un últim període en què els celonins van aprofitar dues badades defensives del Granollers per acabar enduent-se la victòria. En Max, com també li havia passat a la Xantal en el primer gol del partit, va regalar la pilota a en Gerard Màrquez, que no ho va desaprofitar i va fer el 5-4. Els granollerins van reaccionar amb rapidesa i d'un fora de banda a mig camp en van treure l'empat a cinc, obra d'en Gerard Boix, amb un gran xut de fora l'àrea. Però la galleda d'aigua freda va arribar a les acaballes, en una jugada d'atac del Sant Celoni que els granollerins no van saber tallar a temps i que va aprofitar l'Oriol per fer el 6-5 definitiu.

Els protagonistes *

* L'ordre dels gols a la segona part estan malament