dimecres, 2 de novembre del 2016

El CB Mollet perd en un últim quart ple d’errades

El visitant Rubén Pérez, artífex de la remuntada del Sant Adrià

El Recanvis Gaudí CB Mollet va perdre per 74 a 82 contra l'UB Sant Adrià un partit que en començar l'últim quart semblava que tenia controlat. El partit va tenir un ritme molt alt i diverses alternances al marcador, però quan semblava que la victòria es quedaria a Mollet va arribar la remuntada del Sant Adrià, de la mà d'un inspirat Rubén Pérez, autor de 12 punts, 10 dels quals –dos triples inclosos– van arribar a l'últim quart.
A mitjans del primer quart el Sant Adrià, amb un parcial de 0-9, va agafar un petit avantatge (6-13) que el Mollet va aconseguir retallar fins al 20-22 al final del primer quart. Ambdós equips aconseguien fer cistella amb més facilitat en jugades ràpides de contraatac que no pas en atac estàtic. El Mollet va dominar el capítol rebotador però no en va tenir prou davant un equip que va lluitar i va recuperar moltes pilotes. Pérez va fer el triple que empatava el partit a 67 i va fer cinc punts consecutius per trencar l'empat a 71 (71-76). Als últims minuts els errors en el tir exterior van condemnar els d'Àlex Terés.

Publicat el 31 d'octubre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

Les Franqueses se situa líder

Els de Manolo Parralo derroten el Sallent i aprofiten l'ensopegada del Sant Quirze del Vallès

El CF Les Franqueses torna a ser líder en solitari. L'equip de Manolo Parralo va derrotar el Sallent per 3 gols a 1 i va aprofitar la derrota del Sant Quirze del Vallès contra el Bellavista (1-2) –els de Parralo començaven la jornada com a colíders, empatats amb el Sant Quirze, però amb els del Vallès Occidental per davant per la diferència de gols.
El partit contra el Sallent va ser molt igualat, amb domini altern, i es va decidir per petits detalls; el primer, un penal comès pel porter del Sallent que Dídac Moreno va transformar. Abans del descans, però, en una recuperació al mig del camp, Xavier Boltor va fer una gran jugada individual i va engaltar un gran xut a l'escaire per empatar.
En la represa les Franqueses va dominar una mica més i va marcar el 2-1, obra de David Sánchez, tres minuts després que Pladellorens evités el gol en un xut de Rubio des de fora de l'àrea. A dos minuts del final Carmona va aprofitar la passivitat defensiva del Sallent per fer el 3-1 en una jugada de murri.

El club reclama millors horaris d'entrenaments en la presentació dels seus equips

Just abans del partit contra el Sallent el club va aprofitar l'ocasió per fer la presentació de tots els equips del club, un total de 23. Després de la desfilada de tots ells va venir el torn de paraula, per part del vicepresident Joan Arabia, que va ser molt crític amb l'Ajuntament. Arabia va reclamar més disponibilitat d'horaris del camp de Corró d'Avall, que està compartit amb el Bellavista Milan. "Hi ha dies que hem d'entrenar vuit equips alhora mentre altres dies al camp només hi entrena un equip", va dir Arabia. Segons Arabia és una situació que s'arrossega des de fa més de cinc anys. "Si l'acord per compartir el camp genera malestar, n'haurem de parlar", va dir l'alcalde Francesc Colomé, que va destacar l'estrena de la nova gespa com a millora d'enguany.