diumenge, 26 d’octubre del 2014

El BM la Roca frega la proesa

L’afició del BM la Roca va sortir del partit de dimecres molt orgullosa del seu equip. Els vallesans van caure eliminats de la Copa del Rei a la segona eliminatòria, però ho van fer després d’un partit formidable davant del MMT Seguros Zamora de lliga Asobal, que no va poder encarrilar el triomf fins als darrers 10 minuts de partit. El resultat final de 25-31, resulta enganyós: l’equip de Guillem Estapé va portar la iniciativa durant pràcticament tota la primera part i va resistir l’empenta visitant fins al minut 20 de la segona, en què els roquerols van començar a acusar el desgast físic i van veure com el rival obria forat al marcador.
Fotografia: RAMON FERRANDIS
El pavelló oferia un aspecte de gala, amb una afició presta a viure un partit històric. El BM la Roca va sortir amb moltíssima intensitat i va encendre les graderies amb els primers parcials favorables (4-1 al minut 10); en aquest primer tram de partit, els dos porters van tenir intervencions destacables. Amb un 11-8 en contra, l’entrenador visitant va demanar un temps mort i el Zamora va aconseguir empatar. Dues accions desafortunades de la Roca (una pèrdua de pilota i una aturada del porter visitant) als segons finals del primer temps van resoldre’s amb contraatac i gol en contra i el primer avantatge visitant (12-14).
A la represa el BM la Roca va tornar a sortir intens i va empatar el partit a 14 gols; a partir d’allà, uns i altres van anar augmentant els marcadors amb diferències d’un o dos gols fins al minut 20: el Zamora, amb molt bona connexió amb el pivot i aprofitant-se de les mancances locals en llançament exterior, va marxar en el marcador. Els darrers minuts no van tenir història però l’afició va animar l’equip com si guanyessin. No n’hi havia per menys.

(Publicat al periòdic EL 9 NOU el dia 24 d'octubre de 2014)