dilluns, 26 de gener del 2015

Victòria justa

CE LLERONA 4 - UE CANOVELLES 3 (Diumenge, 9:30h, Instal·lacions Parroquials)

Partit molt disputat des de principi a fi. Semblava que el Llerona dominava i encarrilava el partit quan s'han posat 3 a 1, però el Canovelles, molt lluitador, ha aconseguit empatar, deixant el darrer quart a mans de qui marqués per sortir victoriós.
Pol Martínez condueix la pilota en una jugada d'atac del Llerona
Faltaven menys de 5 minuts quan, en una jugada molt treballada per la banda esquerra, amb una passada de la mort, ha acabat la pilota al fons de la xarxa. Uf!! quin patir! Com ha costat, però victòria final.
Avui era molt important guanyar per no deixar escapar els equips del davant, i així ha estat. Ara ve la segona volta i cal ser més segurs que mai.
Nois, aprenguem dels errors i solventem al més aviat possible els partits. Sou un bon equip però us ho heu de creure i voler jugar. Si ho feu, quedareu dels cinc primers de la classificació, i això seria un èxit.
Blaus, sigueu forts; tocar, lluitar, seguir, passar i xutar; aquesta és la llei dels triomfadors.
Sempre amb vosaltres, sempre al cor, sempre Llerona!!

Crònica: Josep Bru
Fotografia: Xavi Mas