dissabte, 28 de maig del 2016

Domini persistent però victòria curta

El partit contra el Ponent va ser un altre d'aquells partits en què els nois de l'EC Granollers van dominar completament i aquest domini, malgrat la victòria, no es va acabar traduint en un major nombre de gols, que realment podia haver estat més àmplia.

L'Arnau va ser l'autor del primer gol després de recollir el rebot del pal a un altre xut seu (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
I això que el partit semblava que començava bé amb el primer gol del partit, aconseguit per l'Arnau. Un primer xut seu es va estavellar al pal però el rebot li va tornar a ell mateix, que va tornar a ajustar la pilota al pal però aquest cop, després de tocar-lo, la pilota va acabar entrant. Poc després en Guillem va fer lluir el porter del Ponent Albert Tomas i abans del final l'Arnau va fer una gran jugada, escapant-se de tothom per la banda i arribant fins la línia de fons des d'on va fer una centrada a l'àrea que un defensa va tallar just abans que hi arribés en Xavi per rematar.

En Raúl va ser l'autor del 0-2, un dels gols més bonics del partit, des de molt lluny (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Al segon quart, més domini granollerí davant un Ponent que, tot i així, va poder empatar en un xut de falta de l'Imad que en Pol va aturar perfectament. Després, un xut d'en Gerard massa alt va ser el preludi d'un gran gol d'en Raúl, que la va rebre al mig del camp, se la va preparar i va llançar un xut llunyà ajustat al pal on l'Albert Tomas no hi va arribar. En David va provar de fer el tercer amb un intent de vaselina, un xic forçat, que va sortir fregant el travesser. Tot semblava encaminat a arribar al descans amb el 0-2 quan una pilota dividida a camp del Granollers la va intentar refusar en Pau però la pilota va rebotar en l'Imad i la pilota va anar cap a la porteria, bombejada, sense que en Pol hi pogués fer res.

Aquesta rematada acrobàtica del David va sortir fora per poc (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
EN RAÚL DE PORTER, EN POL DE DAVANTER
La segona part no podia començar millor pels nois d'en Nico. En David va aprofitar una badada del Ponent, que no va saber allunyar la pilota de l'àrea, i amb un xut creuat va fer l'1-3. El Granollers apretava i va recuperar moltes pilotes al mig del camp. En una d'elles, l'Eduard va fer una conducció de la banda cap al centre, va veure la desmarcada d'en David i li va fer la passada a l'espai. En David, forçat, va arribar a posar-hi la punteta del peu i va marcar l'1-4. El Ponent només aconseguir arribar a l'àrea en comptades ocasions, i sempre amb l'Imad com a protagonista; en una d'elles, la seva centrada es va passejar per l'àrea sense trobar rematador -ni defensor que l'allunyés- i en l'altra, va aprofitar que en Pol es va quedar a mitja sortida en una pilota llarga i va marcar el 2-4.

El porter del Ponent atura un xut a en Pol, que va jugar l'últim quart de davanter (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
En l'últim quart la victòria no va perillar, sinó que els d'en nanos d'en Nico van tenir més oportunitats de marcar però els pals o l'Albert Tomas es van encarregar que el marcador es mantingués sense canvis fins el final. Amb en Raúl de porter i en Pol de davanter van arribar jugades d'atac consecutives; primer en Gerard va estavellar un xut al travesser. Després l'Albert Tomas va refusar amb els peus un intent de xut col·locat d'en Pol -no es va poder estrenar com a golejador-, un xut llunyà d'en Pau, un d'en David, un altre de l'Eduard i un final d'en David, que va buscar el contrapeu.