dimecres, 20 de maig del 2015

L'Esport Club, a un punt del 'play-off' d'ascens

L'equip de Raúl Matito goleja el Tecnofutbol i aprofita les ensopegades d'Avià i Manresa
L’Esport Club Granollers va fer un pas de gegant de cara a assegurar-se jugar el play-off d’ascens a Tercera Divisió després de golejar el Tecnofutbol per 4 gols a 2. Les derrotes dels seus màxims perseguidors –l’Avià va perdre contra el Vic per 1-0 i el Manresa ho va fer al camp de la Jonquera per 3-0– deixen els de Raúl Matito a un sol punt d’assegurar-se el segon lloc. L’ascens directe, però, està cada vegada més complicat perquè el Júpiter no va fallar –victòria per 1-0 contra el Sants– i continua cinc punts per davant dels granollerins quan en queden sis en joc.
El Granollers semblava que encarrilava ràpidament el partit gràcies a un penal que va transformar el capità Oriol Vila al minut dos de partit però no va acabar de dominar el joc i patia cada vegada que el Tecnofutbol –lluita per evitar el descens directe– arribava a l’àrea de Cañadas. En una d’aquestes aproximacions va arribar un penal que va transformar Sanchirico. A partir d’aquí, i fins a arribar al descans, l’àrbitre –a instàncies del jutge de línia– va treure fora l’àrea una caiguda d’Edu Cosme que ell havia xiulat com a penal i en va perdonar un altre, contra el Granollers al minut 35. Almendros, un minut abans, va poder fer el 2-1 amb un xut que va refusar el porter del Tecnofutbol amb els peus.

Gerard Font i Òscar Almendros pressionen un jugador del Tecnofutbol (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
ORIOL VILA DESENCALLA EL PARTIT
Matito va reestructurar l’equip a la segona part donant entrada al davanter Bauli pel central Duran –endarrerint Suàrez al centre de la defensa– i el davanter Marc Vilà pel lateral Sergi Valls –endarrerint Edu Cosme al lateral–. Els granollerins van guanyar en profunditat però els va faltar encert de cara al gol en un parell d’arribades clares.
Al minut 65 el Tecnofutbol es va quedar amb 10 homes després d’una entrada duríssima de Lucas sobre Àlex Gil que li va costar la vermella directa. Els granollerins van seguir buscant el gol i aquest va arribar després d’una passada magistral d’Oriol Vila, en profunditat cap a Edu Cosme. La defensa visitant no va encertar a refusar la pilota i Cosme, tallant en diagonal, va rebre tot sol i després de driblar el porter va marcar el 2-1 a porta buida. Era el minut 75.
Quatre minuts després, una falta centrada per Edu Cosme i pentinada per Juanlu va arribar a Bauli, que també es va desfer del porter per marcar el 3-1. Estrada va marcar el 4-1 al minut 79 i el Tecnofutbol va marcar el 4-2 al temps afegit.

Els protagonistes

Publicat el 18 de maig de 2015 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)