divendres, 20 de gener del 2017

Laura Steinbach ja decideix

El nou fitxatge del KH-7 BM Granollers lidera la victòria davant el Base Villaverde amb 14 gols i nombroses assistències

Si José Luis Villanueva buscava un canvi de dinàmica amb el fitxatge de Laura Steinbach, de ben segur que buscava quelcom semblant al que va passar dissabte. Steinbach, amb 14 gols, va esdevenir clau en una victòria que el KH-7 BM Granollers necessitava com mai, i més tenint en compte que el seu rival, el BM Base Villaverde, era un dels seus rivals directes en la lluita per la permanència. Una victòria, i un joc, que fan veure el futur amb més optimisme.
Quatre gols de la jugadora alemanya, dos de Jéssica Bonilla i les aturades d'Ayelen Rosalez van servir per agafar la primera renda de tres gols (6-3). L'equip madrileny es va apropar a tan sols un gol (7-6) amb dos gols seguits de Lorena Montilla, però les de Villanueva, amb un parcial de 5-1, van començar a encarrilar el partit (12-7).

Laura Steinbach -en la imatge, celebrant un dels seus 14 gols- va carregar-se el pes del joc ofensiu de l'equip a l'esquena i no va decebre en el seu debut (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
El KH-7 va començar la segona meitat amb quatre gols de marge (17-13) i va augmentar-lo a vuit amb un parcial inicial de 4-0. La defensa granollerina va posar moltes traves a l'atac madrileny i al minut 10 de la segona meitat la diferència ja era de 10 gols (24-14). A partir d'aquí, a banda de marcar gols, Steinbach també es va dedicar a repartir joc i fer les delícies del públic.

Publicat el 16 de gener de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

El KH-7 BM Granollers referma la seva condició de líder

El KH-7 BM Granollers va començar l'any 2017 tal com va acabar el 2016: marcant la pauta. Els de Sergio Pozo, líders en solitari, començaven l'any enfrontant-se a un dels equips que formen la tripleta perseguidora, l'Augi UE Sarrià, que va aguantar el tipus fins al descans però que després va anar desapareixent de mica en mica.
La primera meitat va ser igualada, amb alternances al marcador d'un i altre equip; primer va dominar el KH-7 fins l'empat a cinc, després ho va fer el Sarrià i, després d'un temps mort de Pozo i gràcies a un parcial de 3-0, el KH-7 va arribar al descans per davant (12-11). Un parcial de 6-0, amb 12-13 al marcador, va servir per trencar el partit i encarrilar la victòria.