dilluns, 3 de novembre del 2014

Segona derrota a casa d'un Mollet sense idees

El Mollet, sense una idea clara de joc i en dinàmica negativa de resultats, va sumar la quarta derrota consecutiva i segona seguida a casa després de perdre per 0 gols a 1 davant un Girona B que va començar molt bé però que a mesura que anaven passant els minuts es va anar desinflant. Els d’Albert Cámara van poder empatar a la segona part, en un parell de jugades aïllades i sempre amb Hassen com a referent, però un cop la creueta i una altra el porter Andrés van evitar-ho. Aquesta derrota situa el Mollet –amb nou punts– a només un de la zona de descens.
Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS
El Girona B va ser el clar dominador del joc a la primera mitja hora de partit, sortint sempre amb la pilota controlada mentre el Mollet ho intentava amb passades llargues, a l’esquena de la defensa gironina, buscant la figura de Hassen –el molletà més incisiu.
L’únic gol del partit va arribar al minut onze; Uri va allargar d’esperó un servei de banda i la pilota li va arribar a Juampi, que va controlar i va buscar posició per engaltar un gran xut amb efecte de fora cap endins que va fer inútil l’estirada de Pol Flores. Hassen, al minut 18 en un remat de cap en planxa, i Cristian al 41, amb un xut de fora l’àrea, van tenir les ocasions més clares del Mollet.
A la segona part Hassen va seguir sent el referent ofensiu del Mollet i ell solet, barallant-se amb la parella de centrals gironins –Eloy i Bigas–, va buscar-se les que acabarien sent les ocasions més clares per empatar; primer amb una mitja volta dins l’àrea que es va estavellar a la creueta, i poc després amb un xut sense mirar, que va refusar Andrés. El Girona va resistir, ben tancat al darrere, per endur-se la victòria.

Els protagonistes

(Publicat al periòdic EL 9 NOU el 3 de novembre de 2014)