dimarts, 5 d’abril del 2016

El KH-7 B continua somiant en la salvació

L'equip de Xavi Pérez surt del descens

El KH-7 BM Granollers B continua somiant en la permanència després d'aconseguir dues victòries seguides en quatre dies –dimecres a la pista del Sant Joan Despí (24-30) i dissabte contra el Morvedre (33-29)–. L'equip de Xavi Pérez tindrà dissabte una nova oportunitat d'avançar cap a la permanència davant un rival directe, l'Associació Lleidatana.
El partit no va començar gens bé, amb un parcial de 0-4 favorable al BM Morvedre, però l'equip va reaccionar amb rapidesa i al minut 10 ja havia capgirat el marcador (6-5) amb atacs ràpids. Les de Pérez van arribar a guanyar de dos gols (9-7) però el Morvedre va tornar a fer un parcial de 0-4 (9-11) i l'intercanvi de gols posterior va conduir el partit al descans amb avantatge mínim per a les valencianes (16-17).

Ainhoa González, autora de dos gols, en una acció d'un partit anterior (Fotografia: GRISELDA ESCRIGAS)
A la segona part el KH-7 va frenar bé la primera línia del Morvedre amb una defensa 5-1 molt intensa que va permetre recuperar moltes pilotes i va llançar ràpids contraatacs per capgirar el marcador i escapar-se de tres gols. El Morvedre va arriscar més però el KH-7 va resistir bé per sumar una victòria vital.

Publicat el 4 d'abril de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)