dijous, 11 d’abril del 2019

Victòria de prestigi davant el Super Amara Bera Bera

El KH-7 fa un partit molt seriós i derrota el segon classificat

El KH-7 BM Granollers va tornar a demostrar dissabte el salt de qualitat que ha fet aquesta temporada guanyant l'actual segon classificat, el Super Amara Bera Bera, per 27 a 26 en un partit disputadíssim i amb emoció fins al darrer segon. La victòria situa les de Robert Cuesta com a sisenes en solitari, amb dos punts de marge respecte als seus perseguidors, i a un i tres punts del cinquè i quart classificats, Liberbank Gijón i Mecalia Atlético Guardés, respectivament.
El partit va tenir diverses fases, però majoritàriament dominat al marcador pel KH-7. El domini, però, sempre va ser d'un o dos gols. L'equip basc va fer mal, sobretot al contraatac, que és com va aconseguir capgirar el domini inicial granollerí. Les de Cuesta van tenir diverses opcions, als primers minuts, de posar-se amb tres gols de marge, però les pèrdues de pilota o les aturades de Merche Castellanos ho van evitar, i amb dos contraatacs seguits d'Elke Karsten el Bera Bera es va posar al davant (6-7). Un parcial de 0-3 va donar a l'equip basc el màxim avantatge del partit (9-12) però Mireia Torras i Kaba Gassama van restablir l'equilibri en arribar al descans.

Martina Capdevila intenta escapolir-se del marcatge de Judith Sans (Fotografia: JULIÁN VÁZQUEZ)
El Bera Bera va seguir al davant a l'inici de la represa però un parcial de 4-0, aprofitant les exclusions de Judith Sans i Alba Menéndez, va tornar a posar el KH-7 al davant. Les de Cuesta van arribar a guanyar de tres (22-19) però el Bera Bera es va tornar a apropar amb les aturades de Renata Lais de Arruda. L'emoció va durar fins que Ona Muñoz va fer el 27-25 a quinze segons del final.

Publicat el 8 d'abril de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)