dijous, 23 de novembre del 2017

Golejada i ascens al segon lloc

L'aleví A del CF Les Franqueses continua la seva marxa imparable després de guanyar, dissabte passat, al camp del CE Llinars. Els nois d'en Diego van guanyar per 1 gol a 11, amb póker de gols de l'Ibra i de l'Àlex, i van aprofitar l'empat de l'aleví C de l'Esport Club Granollers per guanyar una posició i passar a ser segons -empatats amb el Vall d'en Bas.
El partit va començar amb una ocasió pel Llinars a peus del Pablo -el seu jugador més perillós- però en Fassoun la va refusar i, en la jugada següent l'Ibra va fer el 0-1. L'Èric va fer una obertura cap a la banda dreta on l'Àlex la va rebre i la va centrar; l'Ibra la va rebre, es va regirar i va marcar de xut creuat. L'equip va seguir atacant i va aconseguir marcar un gol que l'àrbitre va anul·lar per fora de joc, però després d'intentar-ho un parell de cops més l'Ibra va marcar el 0-2 en rebre una bona passada de l'Íker. Dos minuts després un xut de l'Àlex des de gairebé mig camp va suposar el 0-3 -el porter Joel es va refiar massa-. El Llinars també va marcar en fora de joc -l'àrbitre el va anul·lar- i en Pablo va tornar a posar a prova en Fassoun, però la porteria de les Franqueses va mantenir-se a zero i l'Àlex va aprofitar una mala passada del porter Joel per marcar el 0-4.

L'Íker fa una incursió per la banda esquerra i la centra a l'àrea (Fotografia: SUSANA SERRANO)
Els nois d'en Diego van seguir generant perill al segon quart i, en una jugada individual l'Àlex va guanyar-li el cos a cos al Víctor i va marcar el 0-5 amb un xut creuat. El Llinars, després del gol, va intentar de nou sorprendre amb un servei en llarg buscant en Pablo -ja ho havia fet al primer quart- però en Fassoun va refusar el perill. Finalment però, i després de dos partits sense encaixar cap gol, el Llinars va aconseguir marcar en un malentès entre en Fassoun i la defensa. Dos minuts després una bona jugada d'en Bruga la va refusar el porter Joel però l'Àlex, molt atent, va marcar l'1 a 6 amb el qual es va arribar al descans.
SEGONA PART PER REMATAR LA FEINA
El tercer quart va començar i va acabar amb més gols. De fet, els nois d'en Diego en podrien haver marcat alguns més perquè d'ocasions no en van faltar. Tot just començar l'àrbitre va xiular mans d'un jugador del Llinars força lluny de l'àrea però en Pau la va xutar amb força i amb una bonica paràbola i va aconseguir superar en Joel per dalt. Després d'aquest gol, de nou en Pau a la sortida d'un córner, en Miki de cap o l'Ibra amb un fort xut, van poder marcar. De tant provar-ho, al final hi va haver encert; en Pau la va recuperar a la banda, la va passar al mig per l'Ibra i aquest, després de driblar a un rival, va marcar l'1-8. En la jugada següent en Pablo va estar a punt de marcar el segon pel Llinars però en Fassoun la va tocar amb la punta dels dits lo suficient per evitar el gol i en el contraatac posterior en José va marcar l'1 a 9.

L'Àlex prova un xut de lluny que sorprèn el porter Joel (Fotografia: SUSANA SERRANO)
A l'últim quart les Franqueses va seguir pressionant, tot i baixar una mica la intensitat, i el Llinars ho provava de manera aïllada amb algun contraatac buscant en Pablo, però van ser els nois d'en Diego els que van marcar novament; l'1 a 10 va arribar després d'una recuperació d'en Bruga al mig del camp, d'una obertura a la banda per l'Àlex i d'una centrada d'aquest que va aprofitar l'Ibra per marcar amb un xut que va anar de pal a pal abans d'entrar. Els grans reflexes d'en Fassoun van evitar el segon gol del Llinars en un contraatac i, just després, una bona jugada d'en Miki va acabar en l'1 a 11 definitiu.