dissabte, 10 de desembre del 2016

Bon partit, mal resultat

Després de dues victòries consecutives i de la millora del joc, la visita al camp del Sabadell B era una bona presa de contacte per veure la consistència d'aquesta millora experimentada per l'equip de l'Alberto. El canvi de sistema de joc ha permès que l'equip guanyi en seguretat i mantingui més la pilota que als primers partits de la competició. Tot i avançar-se per dues vegades al marcador a Sabadell, al final la sort no els va somriure i el Sabadell B, rival de la part alta de la classificació, va acabar capgirant el resultat per endur-se els tres punts.
El partit va començar de manera immillorable pel benjamí A de l'Esport Club Granollers, amb una gran jugada per la banda entre en Dani, en Marc i en Xavi que va acabar aquest amb el primer gol del partit. Tots dos equips van demostrar tenir bon toc de pilota però el Sabadell B va pressionar molt i va dificultar el joc granollerí. La defensa granollerina i en Max van refusar tres xuts dels sabadellencs previs al gol de l'empat. També abans de l'empat en Xavi va tenir el 0-2 en una bona jugada començada pel Marc i continuada pel Gerard, però en Leo, el porter del Sabadell B, li va aturar el xut. A l'últim minut en Max no va poder evitar l'empat gràcies a un xut del Mario que va anar alt, per sobre les mans del porter granollerí.

En Xavi intenta escapar-se per velocitat. Ell va ser l'autor del primer gol del partit (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
El segon quart va començar amb una bona jugada d'en Nouhoun, que es va escapar sol a la sortida d'un córner del Sabadell i el seu xut va sortir fora. El mateix Nouhoun i en Gerard van tenir ocasions de perill però també el Sabadell va fer lluir el porter Adrià. Cap a les acaballes del segon quart en Pau va recuperar una pilota en zona defensiva i la va fer arribar a en Nouhoun -passada llarga i precisa-, que va marcar amb un xut ajustat al pal. En l'última jugada abans del descans el Sabadell B va poder empatar però l'Adrià, amb el peu, va evitar el gol.

Dels peus d'en Marc en van sortir algunes de les jugades de més perill (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
EL SABADELL B, MÉS AFORTUNAT A LA SEGONA PART
Les alternatives van continuar després del descans, amb ocasions per uns i altres, però va ser el Sabadell B qui va tenir més fortuna. En Raúl va tenir una bona ocasió de gol però el seu xut va topar en un defensa i va sortir desviat, però el Sabadell també va portar perill en una acció que en Marc va haver de treure de sota els pals. Poc després d'aquest primer avís, va arribar el gol de l'empat d'en Max (Fernández). Després de l'empat en Pau va provar-ho de falta però en Leo li va aturar el xut i en David va tenir una altra ocasió molt clara que va sortir fora per ben poc. I de dues ocasions per desfer l'empat a favor dels granollerins es va passar al 3-2 a favor del Sabadell B, en Max (Fernández), al peu del canó, va aprofitar el refús d'en Max (Sala).

En Gerard va ser l'autor del 4-3 aprofitant el refús defensiu d'un córner (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
Tot just començar l'últim quart en Guillem va cometre falta per salvar una jugada de perill del Sabadell B, i de la falta en va sortir igualment el 4-2; l'Adrià va refusar inicialment el xut dels sabadellencs però va perdre la pilota de vista i en Mario, atent, va marcar. Els nanos de l'Alberto no es van rendir i poc després van reduir distàncies gràcies a un gol d'en Gerard a la sortida d'un córner provocat per una altra corredissa d'en Nouhoun. En Gerard i en Nouhoun van poder empatar de nou el partit però sense sort. En canvi, a les acaballes del partit, el Sabadell va fer un contraatac que va refusar inicialment l'Adrià però que en Fabián, molt atent al refús, va fer el definitiu 5 a 3.
Va ser un mal resultat després d'un bon partit, fet que no hauria de preocupar als nanos, que estan més confiats en el seu joc.