dimecres, 30 de gener del 2019

Victòria pensant en el líder

L'equip de Robert Cuesta es desfà del Castelló amb facilitat i ja espera la visita del líder

El KH-7 BM Granollers ho tenia tot a la mà per tancar una exitosa primera volta de la competició a la part alta de la classificació i, davant el BM Castelló –penúltim classificat– va mantenir la bona dinàmica de joc per aconseguir la novena victòria de la temporada i així poder mantenir la persecució del líder Rocasa (proper rival), del Bera Bera i del Guardés, que amb la derrota a Elx està a un sol punt.
L'equip de Robert Cuesta va tornar a fer un partit molt complet, amb molta intensitat defensiva, bones aturades sota els pals i efectivitat ofensiva. Les locals van agafar una diferència al marcador que va permetre el tècnic del KH-7 fer rotacions de banqueta i donar descans a totes les jugadores, quelcom que agrairan dimecres quan rebin el Rocasa al Palau (18h), en l'estrena de la segona volta de la competició.

La jugadora del KH-7 BM Granollers Judith Vizuete s'escapa en una jugada de contraatac perseguida per la visitant Ainhoa García (Foto: JULIÁN VÁZQUEZ)
Als primers minuts de partit a ambdós equips els va costar trobar porteria, i bona part de culpa la van tenir Andrea de la Torre i Ana Belén Palomino, que ho van aturar pràcticament tot –contraatacs i penals, llançaments de llarga distància o des de sis metres–. Aquesta bona actuació sota els pals va tenir continuïtat, per part granollerina, amb una defensa molt intensa que va provocar nombroses pèrdues en l'equip de Castelló. Gràcies a aquesta combinació de recuperacions i aturades el KH-7 va aconseguir el seu primer avantatge de tres gols (7-4) passat el minut 18.
Montserrat Puche, entrenadora del BM Castellón, va demanar temps mort però el seu equip va continuar trobant-se desbordat i desencaixat per un KH-7 que de mica en mica premia l'accelerador a base de contraatacs ràpids. Ni el segon temps mort demanat per Puche va poder aturar un KH-7 que, a més, es permetia jugar de cara a la galeria.
Malgrat que el duel a les porteries es va mantenir en la represa, el KH-7 va ser capaç d'escapar-se amb un màxim avantatge de 12 gols (22-10). Després, rotació de banqueta i descans merescut per a tothom.

Publicat el 28 de gener de 2019 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)