divendres, 8 de desembre del 2017

Primer descans com a líders

El Santa Eulàlia de Ronçana havia empatat, només dues jornades abans, amb l'Esport Club Granollers -un dels rivals de la part alta- i el partit es presumia complicat. De bon principi els verd-i-blancs es van avançar al marcador però l'aleví A del CF Les Franqueses va reaccionar i va acabar golejant per arribar al primer descans de la competició com a líders -empatats amb el CF Vall d'en Bas.
Tot just començar l'Olmo va marcar l'1-0 per al Santa Eulàlia i obligava als nois d'en Diego a remuntar i l'empat no es va fer pregar, gràcies a un xut de l'Àlex, amb l'exterior del peu i per damunt del porter David. Però va ser un primer quart de molta igualtat en què els nois del Diego van intentar imposar el seu joc davant un Santa Eulàlia que es va defensar bé aprofitant la major superioritat física en el cos a cos. En Fassoun va aturar dos xuts amb perill de l'Olmo i de l'Aleix i el porter local David va refusar un xut de lluny d'en Pau i va veure com un xut de l'Àlex s'estavellava al pal.

L'Àlex, que va marcar quatre gols, intenta escapolir-se del marcatge de l'Aleix (Fotografia: ESTHER MAS)
La igualtat es va mantenir durant alguns minuts del segon quart, amb alguna arribada per cada equip -les més clares per les Franqueses- fins que, fruit de la pressió ben amunt d'en Bruga el Santa Eulàlia va cometre un error en una passada enrere de César cap al porter David i l'Ibra, molt atent, no va desaprofitar el regal. La clau de tot, però, va ser que en la jugada següent en José va aturar una rematada d'en Cesc a la sortida d'una falta i, en canvi, l'Ibra va tornar a marcar (1-3) rematant de cap un córner centrat pel Bruga.
SENTÈNCIA TOT JUST COMENÇAR
Només tornar dels vestidors els nanos d'en Diego van fer una jugada d'atac, van treure'n un córner i l'Íker va aconseguir marcar l'1-4. L'Àlex, amb un xut potent, va fer pujar l'1-5 al marcador, i novament l'Ibra, aprofitant una altra mala passada defensiva -aquest cop d'en Biel-, va marcar l'1 a 6. El porter de les Franqueses José tan sols va haver d'intervenir en un xut de lluny de l'Olmo que va aturar sense gaire problemes.

En un dels llançaments de córner de les Franqueses va arribar el tercer gol, marcat per l'Ibra (Fotografia: ESTHER MAS)
Amb el Santa Eulàlia rendit, els nois de les Franqueses van seguir dominant el partit i marcant gols; el primer en una bona jugada entre en Pau, en José i l'Àlex que va acabar aquest últim amb un xut alt lluny de l'abast d'en David. Poc després, un mal refús defensiu dels verd-i-blancs, el va recuperar l'Ibra i aquest, veient arribar en José en cursa, li va endarrerir la pilota perquè l'enxufés a la xarxa amb un xut molt potent. Abans del final l'Aleix no va arribar a rematar una centrada dels locals que es va passejar per l'àrea de les Franqueses i al límit del temps les Franqueses va recuperar una nova pilota; l'Ibra la va conduir i la va passar en profunditat per l'Àlex que no va perdonar el seu quart gol i novè de l'equip.
Ara, just abans de rebre a casa l'Esport Club Granollers, l'equip jugarà un torneig a la Torreta. Ànims!!

Els protagonistes