dimarts, 18 d’octubre del 2016

El Molletenca aprofita les errades de la Torreta

El CF la Torreta, amb sis derrotes, és el cuer del grup

El CF la Torreta va sumar la quarta derrota consecutiva en perdre a casa contra el Molletenca per 0 gols a 2 i es manté com a cuer. El partit va ser igualat, amb domini altern i poques arribades a les àrees, i es va decidir amb un gol del Molletenca molt matiner i un altre a les acaballes del partit.
El Molletenca va començar amb una mica més d'intensitat, pressionant la sortida de pilota de la Torreta i això els va permetre fer la jugada que va acabar amb el primer gol; els defensors locals no van encertar a refusar la pilota, Bangoura la va lluitar i se la va endur cap a la línia de fons i la seva centrada al segon pal la va rematar tot sol Evans. El Molletenca al quart d'hora de joc i la Torreta al minut 70 i al 79 van reclamar gol en accions dubtoses per si la pilota havia superat la línia o no. A l'últim minut el Molletenca va fer el 0-2 en aprofitar un error del porter local Daza.

Un jugador del Molletenca refusa una pilota al mig del camp en una acció del partit de dissabte (Fotografia: RAMON FERRANDIS)

Publicat el 17 d'octubre de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)