dissabte, 30 de maig del 2015

Poc esperit

UE CANOVELLES 3 - CE LLERONA 3 (Dg., 10h, Municipal de Canovelles)

Sembla que ja se sent el final de temporada i ja fem els partits de tràmit. No hi ha ganes ni il·lusió; ja no competim; ja no intentem fer les coses bé; xutem i poca cosa més.
Qui ens ha vist i qui ens veu...On està el Llerona del torneig de Corró? On està el Llerona que ens feia divertir i disfrutar? Alguna cosa ens està passant i potser cal acabar per tornar a començar.
Rival molt fluix, però nosaltres sense esperit, jugant al trot, sense empenta ni desig de victòria; això es palpa i es percep.

El partit entre Canovelles i Llerona va ser molt igualat
Ens queda un partit i tornejos. S'ha arribat al final i en el nostre interior hi ha quelcom que no ens satisfà. Què ha passat? No ho sé, però aquest equip ja no és el de la primera volta.
Bé, a vegades passen aquestes coses; passi el que passi, amb il·lusió i ganes, tirarem endavant.

Força Llerona!

Els protagonistes

Crònica: Josep Bru
Fotografia: Esther Mas

Partit de dues cares

PB SANT CELONI 4 - CE LLERONA 2 (Dss, 9h, Municipal d'esports de Sant Celoni)

Xavi Mortiz en una jugada d'atac del Llerona
Vam començar el partit amb ganes de guanyar i bones intencions. Al davant, un Sant Celoni molt ben posicionat, fent jugades estudiades i posant-nos les coses molt difícils.
Un gol molt ràpid va fer que apretéssim, i vam aconseguir fer-ne dos, posant-nos per davant. Aquest fet era molt positiu, malgrat que el nostre joc no era molt lligat.
Arnau Ibora i David Mateos van ser els autors dels gols blaus
Les dues parts següents però, vam ser superats, sense saber reaccionar, mentre el nostre oponent lligava i trenava jugades fins aconseguir la victòria final.

No va ser el millor ni el pitjor dels nostres partits, però tots sabem que podem perfeccionar la manera de jugar. Quan resten dos partits per acabar la lliga, crec que estaria bé donar-ho tot i intentar fer un bon futbol.
Posem tots de la nostra part i aconseguim tancar la temporada amb bon regust de boca, valorant l'experiència viscuda.

Força Llerona!!!

Els protagonistes

Crònica: Josep Bru
Fotografies: Esther Mas