dimarts, 3 de novembre del 2015

De cinc en cinc

Esther Mas

Els nanos d'en Nico Font van embalats; dissabte, al camp de la Torreta, van sumar la quarta victòria consecutiva que els situava, per primera vegada aquesta temporada, com a colíders de grup -la diferència de gols els atorga el primer lloc, com a equip màxim golejador amb 31 gols i també menys golejat amb 8.

En Gerard, que va marcar el 0-3, forma part de la sala de màquines al mig del camp (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)
El partit contra la Torreta es va començar a decantar del cantó blanc i blau als primers minuts, amb la punteria molt fina. Amb el joc que els caracteritza -molta pressió per recuperar pilotes i amb seguretat defensiva- es van posar per davant gràcies a un gol d'en Daniel; després de treure ell mateix un córner, el refús de la defensa de la Torreta li va tornar a ell, que va engaltar un bon xut creuat que va entrar per l'escaire, lluny de l'abast del porter local, en Saidou. L'equip de la Torreta encara no havia tingut temps d'assimilar el primer gol encaixat quan va rebre el segon; va ser una bona jugada entre en Xavi i en David, que va acabar amb un xut d'aquest que Saidou, tot i tocar-la, no va poder aturar. El mateix David, més tard, va poder fer el 0-3 amb una xilena que va aturar Saidou i, a les acaballes del primer quart, va arribar el primer xut dels vermells que va aturar amb seguretat en Pol.
Tot just començar el segon quart la Torreta va tenir una bona ocasió per reduir distàncies però després que la pilota es passegés per davant de la porteria, el xut final va acabar al lateral de la xarxa. L'equip d'en Nico va seguir fent un bon joc i va seguir tenint ocasions per marcar, però aquest cop no van estar afortunats; primer amb un xut de l'Eduard que va aturar en Saidou i després amb dos xuts d'en Pau, un que va rebotar en un altre jugador de l'equip i una falta que va sortir fora. La Torreta es va aproximar dos cops més a l'àrea, també sense encert. En Pol els va aturar un xut de falta i es va estirar bé en un altre xut que va sortir desviat. Amb el 0-2 es va arribar a la mitja part.
Intensitat màxima per evitar la reacció del rival
Després del descans la Torreta va sortir amb més empenta tot i que el joc es va encallar una mica. I van ser ells els primers de provar sort però es van topar amb en Pol, que va aturar en dues vegades l'ocasió de gol. Els de la Torreta van pressionar més i van aconseguir forçar una errada defensiva que no van saber aprofitar, acabant amb un xut desviat, però de mica en mica els d'en Nico van anar augmentant la intensitat, apropant-se de nou a l'àrea local i marcant el tercer; en Xavi va treure de banda per en Daniel, aquest li va passar la pilota a en Gerard i aquest va fer-la entrar per l'escaire. Més endavant, en Saidou va evitar en dues ocasions que els granollerins tornessin a marcar. Va ser abans d'un bon xut de l'Eduard que va anar al travesser i del gol de la Torreta; en Pol va refusar a córner un xut lateral dels vermells. Del córner en va sortir un xut d'en Nil que va acabar en l'1 a 3 malgrat que en Pol la va tocar.
En Nico no en tenia prou i va demanar més intensitat per jugar l'últim quart. I dit i fet; els nanos van apretar i no van permetre que els de la Torreta tinguessin cap opció de remuntar. En David en un xut de falta, en Raúl i en Marc des de mig camp, van ser els primers de provar sort. El gol s'ensumava, i va arribar després d'una recuperació de pilota de l'Arnau, que ell mateix va acabar en una bona jugada individual escapant-se dels defenses de la Torreta. Per arrodonir la maneta de gols, en Xavi va aprofitar una bona passada de l'Arnau per escapar-se sol, regatejar el porter Saidou i marcar a porta buida. El porter Saidou va evitar el sisè gol del Granollers aturant-li un xut a en Xavi després d'una altra passada de l'Arnau, que va ser l'última ocasió de gol del partit.

En Xavi evita la sortida del porter Saidou abans de marcar el cinquè i definitiu gol (Fotografia: JESÚS JIMÉNEZ)