dimecres, 7 de febrer del 2018

El KH-7 venç a València

L'equip de Robert Cuesta domina tot el partit però no el sentencia fins als últims minuts

El KH-7 BM Granollers va començar la segona volta amb molt bon peu. Les jugadores de Robert Cuesta van aconseguir una treballada victòria a la pista del Canyamelar València, un equip a qui també havien derrotat al Palau d'Esports al primer partit de competició oficial.
Els gols de Judith Vizuete i Tilda Matthijs van posar per davant d'inici un KH-7 que va anar sempre al davant al marcador davant un Canyamelar que aconseguia com a molt igualar de nou el marcador però no posar-se mai per davant. Va ser una primera fase de partit amb moltes imprecisions que van mantenir un marcador molt baix fins que la bona defensa de les de Cuesta va permetre al KH-7 arribar al primer avantatge de tres gols a ritme de contraatac.

La central sueca del KH-7 BM Granollers Tilda Matthijs -en la imatge durant el partit d'anada- va marcar dos gols (Fotografia: XAVIER SOLANAS)
El tècnic local va demanar temps mort i el partit es va tornar a equilibrar durant uns minuts malgrat que les granollerines, de la mà de Lora Sarandeva i Mireia Torras, van tornar a posar-se tres gols amunt, una diferència que van aconseguir mantenir en l'última acció abans del descans –gol de Kaba Gassama.
Als primers 10 minuts de la segona meitat el KH-7 va aconseguir ampliar el marge fins als quatre gols –12-16, 13-17 i 14-18– però amb un parcial de 4-0 el Canyamelar va empatar a 18 aprofitant la primera exclusió de Kaba Gassama. L'equip valencià no va arribar a capgirar mai el marcador, tot i que va mantenir la igualtat fins a l'empat a 22, aprofitant una nova exclusió de Gassama. Un parcial de 0-3 va suposar el 22-25, que va permetre al KH-7 encarrilar els últims minuts de partit.

Publicat el 5 de febrer de 2018 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)