dimecres, 17 de maig del 2017

El Mollet dona aire a un Girona B que s’allunya del perill

El Mollet va sortir amb més empenta però es va anar desinflant a mesura que passaven els minuts i el Girona B, amb més al·licients en joc, va acabar fent-se amo i senyor del joc i enduent-se una important victòria de cara a la seva lluita per evitar la zona de perill pels descensos no compensats.
L'equip de David Ortiz va començar millor i va poder-se avançar al marcador ben aviat en una centrada-xut de Nil que va refusar el porter Marcel Lizak en primera instància i que posteriorment la defensa va enviar a córner. Però va ser l'única ocasió clara de gol dels molletans, que de mica en mica van veure com el Girona B es feia amo i senyor del joc i començava a crear perill. El porter Roger Garcia va evitar per dues vegades que els gironins s'avancessin al marcador en un final de primera meitat de domini total gironí però sense més aproximacions a l'àrea.

El jugador del Mollet Iván Arroyo intenta evitar el control amb el pit del jugador del Girona B Ronald, autor del gol (Fotografia: JÚLIA RIU)
Tot just començar la segona part, el Girona B va marcar el gol que acabaria donant-los la victòria; Bech va fer una passada llarga per Ronald, que va guanyar l'esquena de la defensa molletana i va definir perfectament en l'un contra un amb el porter molletà. El Mollet va poder empatar al 69 en una rematada de Llobet que va refusar el porter visitant, però va ser l'única jugada amb perill real.

Publicat el 15 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

El Sant Gervasi perd un primer partit escalfat des de la grada

El Sant Gervasi no va aguantar el ritme en l'últim quart i va perdre a la pista del CB Alpicat (86-74) en un partit que es va escalfar per culpa dels aficionats locals, que es van passar el partit burlant-se i insultant els jugadors molletans –així ho van fer constar la parella arbitral en l'acta del partit–. Aquesta derrota obligarà els molletans a guanyar la propera setmana a la seva pista per tal de forçar un desempat que es tornaria a jugar en terres lleidatanes.
El partit es va mantenir en tot moment equilibrat, amb un primer parcial favorable als locals i un segon on els molletans van replicar per empatar el partit.
En tornar del descans l'empat es va mantenir i es va arribar al darrer quart amb un empat a 63 que es va trencar ràpidament al darrer quart. L'Alpicat va fer un parcial d'11 a 2 de sortida que els va posar amb un clar avantatge. Els molletans es van posar a tres punts amb un triple de Johnson però després es van encallar en atac i l'Alpicat va sentenciar des de la línia de tir lliure.

El Granollers, obligat a guanyar a casa per forçar el desempat

El CB Granollers va perdre el primer partit de la fase de permanència (47-43) contra el CN Terrassa i ara està obligat a guanyar dissabte vinent i forçar el desempat, novament en camp terrassenc. L'equip de Josep Miquel Bossacoma va fer un molt bon primer període però després no va saber mantenir el nivell defensiu.
La bona defensa i el control del rebot van permetre a les granollerines encistellar fàcilment al primer quart però el to defensiu va baixar a partir del segon quart. El partit, però, va seguir igualat i va arribar als últims segons amb empat. Ibern va rebre tres faltes no xiulades en l'últim atac granollerí i el Terrassa, a base de tirs lliures, va aconseguir la victòria.