dimecres, 17 de maig del 2017

El Mollet dona aire a un Girona B que s’allunya del perill

EL 9 NOU

El Mollet va sortir amb més empenta però es va anar desinflant a mesura que passaven els minuts i el Girona B, amb més al·licients en joc, va acabar fent-se amo i senyor del joc i enduent-se una important victòria de cara a la seva lluita per evitar la zona de perill pels descensos no compensats.
L'equip de David Ortiz va començar millor i va poder-se avançar al marcador ben aviat en una centrada-xut de Nil que va refusar el porter Marcel Lizak en primera instància i que posteriorment la defensa va enviar a córner. Però va ser l'única ocasió clara de gol dels molletans, que de mica en mica van veure com el Girona B es feia amo i senyor del joc i començava a crear perill. El porter Roger Garcia va evitar per dues vegades que els gironins s'avancessin al marcador en un final de primera meitat de domini total gironí però sense més aproximacions a l'àrea.

El jugador del Mollet Iván Arroyo intenta evitar el control amb el pit del jugador del Girona B Ronald, autor del gol (Fotografia: JÚLIA RIU)
Tot just començar la segona part, el Girona B va marcar el gol que acabaria donant-los la victòria; Bech va fer una passada llarga per Ronald, que va guanyar l'esquena de la defensa molletana i va definir perfectament en l'un contra un amb el porter molletà. El Mollet va poder empatar al 69 en una rematada de Llobet que va refusar el porter visitant, però va ser l'única jugada amb perill real.


Publicat el 15 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada