dimecres, 17 de maig del 2017

El Granollers, obligat a guanyar a casa per forçar el desempat

El CB Granollers va perdre el primer partit de la fase de permanència (47-43) contra el CN Terrassa i ara està obligat a guanyar dissabte vinent i forçar el desempat, novament en camp terrassenc. L'equip de Josep Miquel Bossacoma va fer un molt bon primer període però després no va saber mantenir el nivell defensiu.
La bona defensa i el control del rebot van permetre a les granollerines encistellar fàcilment al primer quart però el to defensiu va baixar a partir del segon quart. El partit, però, va seguir igualat i va arribar als últims segons amb empat. Ibern va rebre tres faltes no xiulades en l'últim atac granollerí i el Terrassa, a base de tirs lliures, va aconseguir la victòria.

Publicat el 15 de maig de 2017 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)