divendres, 29 de desembre del 2017

El tió caga un liderat en solitari

L'últim partit de l'any era una de les autèntiques proves de foc per a l'aleví A del CF Les Franqueses. L'aleví C de l'Esport Club Granollers era un dels seus màxims rivals en la lluita pel liderat -juntament amb el Vall d'en Bas- i derrotar-lo suposava allunyar-lo en la classificació. I això és el que va aconseguir l'equip que entrena en Diego Rodríguez, remuntant un 2-3 advers gràcies a un gol al límit del temps.

L'afició, bombo inclòs, va seguir intensament el partit (Fotografia: SUSANA SERRANO)
El partit es va viure amb tensió i molta animació -la claca per part de tots dos equips va ser gran- i va respondre a les expectatives del que havia de ser un partit entre dos dels millors equips del grup. Molta pressió per part de tots dos equips i nervis per ser el primer de marcar. L'equip, acostumat a marcar aviat i molts gols, es va haver d'adaptar a un equip que li va posar les coses difícils. L'Àlex va ser el primer de provar-ho amb un xut que va sortir massa alt. L'Ibra va tenir la segona després d'una bona combinació entre l'Íker, en Bruga i ell mateix i l'Àlex va disposar d'una tercera que va sortir fora per poc. Les defenses dels dos equips estaven treballant bé fins que l'Ibra va caçar un refús defensiu i, de xut potent, va obrir el marcador. En Fassoun, inèdit fins aleshores, va refusar el primer xut dels granollerins i la defensa va evitar una segona ocasió a peus d'en Mirco.
Al segon quart les ocasions van ser més repartides malgrat que el marcador no es va moure. L'Ibra va intentar habilitar en José amb una passada llarga pel centre de l'atac però l'Eidan -el porter de l'Esport Club-, molt atent, va arribar abans. Una errada del mateix José va permetre l'Adrián crear una ocasió pel Granollers, per la banda, que va sortir pel lateral de la xarxa i l'Èric va evitar, mantenint bé la posició, una ocasió a peus de l'Hugo. En Lian -debutava amb l'aleví A per cobrir la baixa per malaltia d'en Pau- va tenir la seva primera ocasió en aprofitar un refús a un xut d'en José però l'Eidan el va aturar. Marcar es feia difícil perquè sempre hi havia un bosc de cames de jugadors de l'Esport Club dins l'àrea, defensant-se bé. I fins i tot van tenir l'empat al límit del descans però el xut de l'Adrián va sortir fora per poc.

El porter de l'Esport Club li atura una bona ocasió de gol a l'Ibra (Fotografia: SUSANA SERRANO)
EL DEBUTANT RESOL EL PARTIT AL LÍMIT DEL TEMPS
En tornar del descans l'Esport Club va sortir decidit a remuntar i, de fet, ho va aconseguir. Després d'avisar dues vegades tot just començar i d'un xut de l'Ibra sense encert va arribar l'empat. L'Èric va cometre una errada en zona defensiva -el Granollers va tallar una passada massa fluixa- i en Mirco no ho va desaprofitar per marcar l'empat. Els nanos d'en Diego no es van descomposar i van seguir provant-ho, però una bona jugada pel centre de l'atac amb obertura a la banda va suposar l'1-2 gràcies a un xut creuat de l'Adam. En només tres minuts l'Esport Club havia capgirat el marcador però l'emoció va seguir perquè, poc després, l'Ibra va marcar l'empat a dos; en Fassoun va treure de porteria en llarg per l'Àlex i aquest la va cedir a l'Ibra que va marcar el seu segon gol. L'equilibri va durar poc perquè acte seguit, amb una nova escapada per la banda, en Joel va marcar el 2-3 amb un altre xut creuat, i en Lian va disposar d'una ocasió per empatar però va acabar a les mans del porter granollerí.
L'Esport Club s'hi jugava mantenir les opcions i els nanos del Diego el liderat. L'Esport Club va començar a perdre temps amb el marcador a favor i els nanos de Les Franqueses es començaven a posar nerviosos, però aquests nervis van començar a desaparèixer quan en Miki va marcar l'empat a tres; va recuperar la pilota després d'un servei de porteria del Granollers i el seu potent xut potent va entrar per l'escaire, lluny de l'abast de l'estirada del porter granollerí. L'Èric ho va provar amb un xut de lluny sense èxit però els minuts anaven passant, el final s'acostava i els nervis tornaven a créixer, aquest cop per ambdós cantons. Tots dos volien guanyar i va ser l'equip del Diego qui ho va aconseguir al límit del temps; l'Ibra, després d'una de les seves galopades individuals i d'un bon regat va estavellar el seu xut al cos del porter granollerí. En Lian però, que havia seguit la jugada molt atent, va rebre el refús i va aconseguir el gol de la victòria que va desfermar l'eufòria a la banqueta.
L'alegria per la victòria era justificada: l'aleví A del CF Les Franqueses, després d'una primera fase de temporada immaculada, arribava a les vacances nadalenques amb onze victòries d'onze partits i com a líder en solitari.

El gol de la victòria d'en Lian va desfermar l'eufòria a la banqueta de les Franqueses (Fotografia: SUSANA SERRANO)
Ara, a menjar torrons, a gaudir de les joguines que cagui el tió i que porti el Pare Noël, i segur que els tres Reis de l'Orient arribaran farcits de bons auguris pel 2018. L'equip no ha de tenir por perquè, gràcies a la bona feina, s'estalviarà el carbó. Però encara queda molta feina per fer.

Enhorabona nois!!!!

I Bones Festes i bona entrada al 2018 a tothom!!

Els protagonistes