dimecres, 3 de febrer del 2016

Els nervis juguen una mala passada al Granollers (56-63)

El CB Granollers podia assegurar-se la permanència en cas de victòria contra el Mataró però els nervis van jugar una mala passada a les jugadores de Josep Miquel Bossacoma. L'equip va estar molt imprecís en el llançament, tant exterior com a prop de la cistella, i va haver de jugar a remolc a partir del segon quart quan les mataronines van estar més encertades des de més enllà dels 6,75. A partir de l'empat a 12 –segon quart– el Mataró va aconseguir tres triples per agafar una màxima diferència de 10 punts (16-26), que Sala i Maspons van reduir a sis en arribar al descans. Les granollerines van arribar a posar-se a dos punts (33-35) amb un triple de Vilardell, però el Mataró es va tornar a escapar al marcador i les granollerines ja no van poder reaccionar.

Publicat l'1 de febrer de 2016 a l'edició en paper del periòdic EL 9 NOU (Edició Vallès Oriental)

Empat agredolç del Granollers davant un bon Sabadell B

Didi falla un penal a cinc minuts del final que hauria significat la victòria
Eduard Batlles

L'EC Granollers no va sentenciar el partit que va disputar aquest diumenge contra el Sabadell B, en què Didi va fallar un penal al minut 86 que hauria significat la victòria granollerina. El porter del Sabadell, Aliaga, va aturar la pilota, que anava per la seva dreta. El penal va ser comès sobre Gil i va comportar l'expulsió del local Pujol
Tot i això, el partit va començar amb una primera part molt igualada, en què el Granollers es va trobar un equip que sabia jugar la pilota. De la mà de Gil i Roger, que controlaven el joc al mig del camp, van originar les primeres opcions. Tot i això, la primera ocasió del matx va ser per al Sabadell, amb un xut des de lluny que Ortega va poder treure. Poc després, els locals es van avançar gràcies a un gol d'Español que va aprofitar un refús d'Ortega. A partir d'aquí, el Granollers no va llançar la tovallola, i tot i no arribar amb gaire claredat, Cano va disposar d'un un contra un que Aliaga va parar i va enviar a córner.

El jugador de l'Esport Club Roger Mora és agafat per Guillem Pujol (Fotografia: LLUÍS FRANCO/DIARI DE SABADELL)
Poc després de començar la segona part, el Granollers va fer l'empat quan Gil, de cap, va aprofitar el rebot al pal d'un fort xut de Suàrez. A partir d'aquí el partit va pujar d'intensitat i tots dos van tenir opcions. El debutant del Granollers, Torres, va treure una pilota que Méndez, sol, hauria pogut rematar. Poc després, els visitants es van quedar amb 10 per l'expulsió de Font per una entrada per darrere al mig del camp. Els darrers instants del matx el Sabadell va tenir més la pilota i va intimidar la porteria d'Ortega.